Mostenirea lui Jupiter – Un nou serial ce-si va face aparitia pe Netflix. Serialul cunoscut si sub numele original de „Jupiter’s Legacy” isi va avea debutul pe platforma de filme si seriale in zilele urmatoare.

Serialul este genul SF, actiune, aventura, fiind un serial bazat pe benzi desenate. Chiar daca este un program bazat pe benzi desenate, el are o restrictie la categoria de varsta. Mai exact, este adecvat minorilor cu varsta minima de 16 ani. In acest serial se poate regasi violenta, sex, consum de droguri, suicid.

Povestea serialului Mostenirea lui Jupiter:

Prima generatie de supereroi a reusit, timp de un secol, sa mentina lumea in siguranta. In prezent, copii supereroilor au ramas cu aceasta mostenire si trebuie sa faca acelasi lucru. Toata aceasta actiune este expusa in mai multe episoade si se desfasoara pe parcurusul a mai multor ani de putere si loialitate.”

Mostenirea lui Jupiter – Un nou serial pe Netflix.
Conform siteului IMDB, din acest serial fac parte cativa actori destul de celebrii, dintre care vom enumera si noi cativa:

  • Meg Steedle – Cunoscuta in serial sub numele de Jane (5 episoade);
  • Anna Akana – Cunoscuta in serial sub numele de Raikou (4 episoade);
  • Tyrone Benskin – Cunoscut in serial sub numele de Willie Smalls (4 episoade);
  • Jess Salgueiro – Cunoscuta in serial sub numele de Jacinda Dos Santos (4 episoade);
  • Gracie Dzienny – Cunoscuta in serial sub numele de Red Rubin (3 episoade);

Lista de actori este mult mai mare insa am ales sa nu-i enumeram pe toti. Asa cum spuneam mai sus, acest serial va fi disponibil pe Netflix incepand cu data de 5 iulie 2021 insa este posibil ca in Romania sa apara unele intarzieri.

Mai multe informatii despre filme si seriale ce urmeaza sa apara sau au aparut deja, atat pe platformele online cat si la tv gasiti la sectiunea dedicata a acestui site: SERIALE, FILME SI EMISIUNI.

Daca va place acest gen de seriale, nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.