Rubble si echipa lui – serie animata noua pe Nick Jr.

In aceasta toamna, postul de televiziune Nick Jr. va difuza in premiera un nou serial de desene animate. Seria se numeste Rubble and Crew / Rubble si echipa lui (2023). Seria animata va intra pe post din 4 septembrie, de la ora 07:55 si in reluare de la ora 18:30, de luni pana vineri.

Rubble si echipa lui este facut dupa serialul Patrula catelusilor care anul acesta implineste 10 ani de la lansare. Actiunea serialului se petrece in vechiul oras Covul Constructiei. Rubble este un catelus face parte si din Patrula Catelusilor. El pleaca in orasul Covul Aventurilor pentru a-si vizita familia. In timpul vizitei, Rubble este sunat de primarul orasului Covul Constructiei sa vina sa ajute la construirea orasului.

Primul lucru pe care Rubble si echipa sa il construieste este un pod de legatura dintre cele doua orase. Dupa construirea podului, Rubble va infiinta o firma de constructii in orasul in care decide sa se mute cu familia sa. In Covul Constructiei, Rubble si echipa lui vor reface orasul in intregime. In timp ce construieste cladiri, Rubble are un rival in domeniul constructiilor pe nume Speed Meister. De fiecare data cand Rubble si echipa lui termina de construit cate o cladire, ei executa de fericire un dans numit Wiggle and Wag.

Rubble si echipa lui – serie animata noua pe Nick Jr.

Seria Rubble si echipa lui are un sezon format din 26 de episoade, durata fiecarui episod va fi de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5. Nick Jr. va imparti primul sezon al serialului Rubble si echipa lui in 2 parti. In prima parte, postul va difuza doar primele 10 episoade.

Inainte de inceperea serialului, Nick Jr. va difuza un maraton de episoade din serialul Patrula Catelusilor. Pentru a serba al 10-lea an de Patrula Catelusilor, producatorii serialului vor lansa pe 29 septembrie in cinematografe filmul Paw Patrol: The Mighty Movie. Acest film va intra si in cinematografele din Romania tot pe 29 septembrie.

Este posibil ca Rubble si echipa lui sa se poata vedea integral si pe SkyShowTime avand in vedere faptul ca mai toate productiile Nick Jr. se pot viziona pe acea platforma de streaming.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.