Bravo ai stil Celebrities revine pe Kanal D
Emisiunea Bravo ai stil Celebrities revine la Kanal D din 29 august 2020. Aceasta emisiune este una dintre cele mai urmarite emisiuni difuzate de Kanal D. Bravo, ai stil! Celebrities vine cu sezonul numarul 6, emisiunea fiind prezentata de Ilinca Vandici.

Sezonul 6 a inceput in ianuarie 2020 si a fost intrerupt la inceputul lunii aprilie din cauza pandemiei COVID-19. Acest sezon al emisiunii este unul special si mai interesant deoarece concurentele nu sunt persoane obisnuite ci vedete cunoscute si indragite de public.

Juriul emisiunii este compus din Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu iar vedetele care au participat sau participa la aceasta editie sunt: Calina Dumitrescu (20 de ani, influencer), Maria Ilioiu (29 ani, actrita, eliminata in saptamana a 3-a), Cristina Siscanu (35 ani, de profesie prezentatoare TV, a participat si la emisiunea Survivor Romania), Deea Codrea (27 ani, blogger), Andreea Tonciu (33 ani, asistenta TV), Gina Chirila (26 de ani, de profesie model, a abandonat aceasta emisiune), Theo Rose (22 de ani, de profesie cantareata), Bianca Rus (32 ani, de profesie cantareata), Bianca Giurcanu (24 ani, influencer, eliminata in saptamana a 7-a), Raluca Tanase (35 ani, de profesie cantareata), Oana Radu (26 ani, de profesie cantareata), Alexandra Ungureanu (38 ani, de profesie cantareata).

Emisiunea este difuzata de postul Kanal D Romania in zilele de miercuri, joi si vineri de la ora 22:00 si sambata de la ora 23:00, cand se desfasoara gala eliminatorie. Modul de desfasurare al emisiunii este urmatorul:  participantelor li se da un nr de la 1-9 (dupa caz). In cursul saptamanii concurentele defileaza cu diverse tinute iar cei trei jurati le acorda calificative (stelute) daca au stil.

Daca juratii considera ca nu au stil, acestia nu le acorda stelute. Cine obtine cele mai multe stelute in cursul saptamanii (miercuri, joi si vineri) este protejata saptamanii in gala eliminatorie (sambata). Concurenta cu cele mai putine stelute obtinute in cele trei zile ale saptamanii, va avea sanse mari sa paraseasca competitia dupa terminarea galei, in ziua de sambata.

Telespectatorii isi pot sustine favorita printr-un SMS trimis catre numarul scurt pus la dispozitie de producatorii emisiunii. In gala eliminatorie cei trei jurati nu mai acorda calificative (stelute) ci acorda note de la 1-5.

Bravo ai stil Celebrities revine pe Kanal D

Daca in cursul saptamanii concurentel pot defila in ce tinuta doresc, in gala ele vor defila intr-o tinuta cu o anumita tema aleasa de juratii emisiunii.
Exemplu de tema aleasa de jurati:
-saptamana 1, tema s-a numit stilul meu
-saptamana 2, tema a fost blanuri
-saptamana 3, tema a fost Oscar
-saptamana 4, tema a fost femeia fatala
-saptamana 5, tema a fost cover girl
-saptamana 6, tema a fost Paris Fashion Week
-saptamana 7, tema a fost Hello Spring
-saptamana 8, tema a fost Glitter Glam.

Bravo, ai stil! este un format international de origine turca (Iste Benim Stilim). Prima editie a fost difuzata in 2016. Din juriu au mai facut parte Iulia Albu (sezoanele 1, 2, 3, 4) si Razvan Ciobanu (sezoanele 1, 2, 3). Pana acum s-au desfasurat 5 sezoane, cel de anul acesta fiind al 6-lea.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU