Sa invingi regretul – incepe la Acasa TV. Cand?
Acasa va difuza a 5-a serie din franciza Vencer a lui Rosy Ocampo, Sa invingi regretul (Vencer la culpa – 2023) va incepe la Acasa TV la scurt timp de la finalizarea difuzarii seriei in Mexic.

Rezumat Sa invingi regretul

Patru femei devin prietene si invata sa treaca peste vina dupa ce disparitia unei adolescente le aduce impreuna. Manuela (Gabriela de la Garza), Amanda (María Sorté), Paloma (Claudia Martín) si Yaneli (Romina Poza) isi intersecteaza drumurile atunci cand Dulce, o adolescenta pe care abia o cunosteau, dispare intr-un mod misterios.

Yaneli nu este sigura daca fratele ei este implicat asa ca decide sa investigheze, intalnindu-le pe Manuela, Paloma si Amanda. Cautarea fetei disparute va crea o legatura puternica intre ele, ajutandu-le sa isi depaseasca vina.

Sa invingi regretul este realizata de Rosy Ocampo pentru TelevisaUnivision. Personajele principale sunt interpretate de Gabriela de la Garza (a interpretat rolul Dianei Turbay in seria de mare succes Narcos), Claudia Martín (Flacara iubirii – 2021), María Sorté si Romina Poza (A Not So Merry Christmas – 2022).

Din distributie fac parte si Gabriel Soto (Drumul catre tine – 2022, Cealalta familie a sotului meu – 2018), Matías Novoa (Mostenitorii – 2022, Cabo – 2021), Carlos Ferro (Mama campionului – 2018), Juan Carlos Barreto (Uzurpatoarea – 2019) si altii.

Sa invingi regretul – incepe la Acasa TV. Cand?

Acasa va difuza a 5-a serie din franciza Vencer din 30 ianuarie, de la ora 13:00, cate doua episoade. Serialul a avut 80 de episoade difuzate anul trecut in Mexic pe Las Estrellas insa in Romania numarul episoadelor va fi mai mare. Pe IMDb a obtinut nota 7.4 din 17 recenzii si are indicele IMDb de popularitate 4.982.

Acestea sunt celelalte serii Vencer realizate de Rosy Ocampo:

  • Vencer la ausencia (Sa invingi destinul – 2022), a fost difuzata de Acasa din noiembrie 2022
  • Vencer el pasado (Sa invingi trecutul – 2021), difuzata de Acasa din mai 2022
  • Vencer el desamor (Sa invingi durerea – 2020), difuzata de Pro Gold (actualul Acasa Gold) din octombrie 2021
  • Vencer el miedo (2020)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.