Rapirea lui Abby Hernandez / Evadare din iubire – thrillere DIVA
In luna februarie, Diva va difuza in fiecare zi de joi filme interesante si crutremuratoare in premiera pentru Romania. Cele 5 filme vor fi difuzate in fiecare joi, de la ora 20.

Rapirea lui Abby Hernandez (2022) – 1 februarie, ora 20. Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarata petrecuta in 2018. O adolescenta pe nume Abby Hernandez (Lindsay Navarro) a fost rapita si abuzata sexual mai mult timp in 2018.
Rapirea lui Abby Hernandez are durata de o ora si 25 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Evadare din iubire (2022) – 8 februarie ora 20. Toby (Catherine Bell) este o iubitoare de animale. Ramasa fara loc de munca, Toby decide sa isi deschida o fundatie pentru a salva cainii abuzati. Toby deschide aceasta fundatie in inchisoarea locala. Acolo se indragosteste nebuneste de un detinut si decide sa il ajute sa evadeze.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Garda de corp (2022) – 15 februarie, ora 20. Charly (Jessica Morris) este o femeie de succes care are nevoie de garda de corp. Garda de corp a lui Charly este chipesul Jonathan (Ross Jirgl) de care Charly se indragosteste. In momentul in care Jonathan este suspect de crima, ea trebuie sa decida daca il sustine pe Jonathan sau il concediaza.
Filmul Garda de corp are durata de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,7.

Rapirea lui Abby Hernandez / Evadare din iubire – thrillere DIVA

Indragostit de sotia partenerului meu (2022) – 22 februarie, ora 20. Paul (Andrew Spach) si Frank (Jonathan Stoddard) sunt doi detectivi. Insa, spre deosebire Frank, Paul este un detectiv corect fata de partenerul sau. Frank este un politist corupt si violent cu sotia sa. Pentru a scapa de violenta, sotia lui Frank se refugiaza in bratele lui Paul. Frank afla si doreste sa se razbune pe cei doi.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Amintiri despre o crima (2023) – 29 februarie, ora 20. Doua tinere sunt atacate intr-un campus iar din acest atac doar o fata scapa cu viata. Insa, aceasta are pierderi de memorie. Intoarsa acasa la parintii sai, tanara care ramane in viata dupa acest incident incearca sa isi aminteasca chipul criminalului.
Filmul Amintiri despre o crima are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.