Blackview BV5200 Pro se lanseaza cu tehnologie Arcsoft si pret 99$ – oferta limitata
A trecut ceva timp de cand Blackview BV5200 a fost in lumina reflectoarelor iar acum, Blackview, liderul industriei telefoanelor mobile rezistente, lanseaza noul Blackview BV5200 Pro. Acest telefon mosteneste avantajele modelului anterior dar vine si cu cateva upgrade-uri semnificative precum mai multa capacitate de stocare (64GB fata de 32GB), un procesor mai avansat (octa-core fata de quad-core) si un sistem al camerelor mai avansat (Arcsoft).

Blackview BV5200 Pro se lanseaza cu tehnologie Arcsoft si pret 99$ - oferta limitata

Capacitate de stocare mai mare + procesor mai avansat: de la 32GB la 64GB, de la quad-core la octa-core

Blackview a facut eforturi pentru a scapa utilizatorii de temeri privind spatiul de stocare si pentru a imbunatati performantele dispozitivelor. Comparativ cu BV5200, BV5200 Pro extinde memoria de la 32GB la 64GB, oferind mai mult spatiu pentru clipuri video HD, muzica si fotografii. In plus, exista posibilitatea de a avea 1TB spatiu de stocare folosind un card.

In ceea ce priveste performanta de operare, Blackview a inlocuit procesorul cu unul mai avansat. Comparativ cu quad-core-ul MediaTek Helio A22 de pe BV5200, Blackview BV5200 Pro vine cu un octa-core Mediatek Helio G35 sustinut de 4GB RAM, pentru o imbunatatire de 20% a vitezei si performantei.

Camere cu 15% mai performante datorita tehnologiei ArcSoft, lider in algoritmii camerelor

Pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a face poze mai calitative, Blackview incearca in continuare sa exploreze perfectiunea in fotografie. Folosind ultimii algoritmi pentru camere ArcSoft, lider in solutii software si algoritmi pentru camere foto, Blackview BV5200 Pro ajuta utilizatorii sa scoata maximul din fotografie si sa prinda cadre precum profesionistii.

Mod ArcSoft®Panorama imbunatatit cu 15%: detectare mai rapida a miscarii si unghiuri mai largi

Blackview BV5200 Pro restaureaza fidelitatea imaginilor pentru a putea captura imagini mai clare si mai frumoase. Cu o imbunatatire de 15% fata de BV5200, BV5200 Pro reduce deformarea imaginilor si permite efectuarea unor fotografii cu unghiuri mai largi, imagini mai clare si peisaje mai frumoase, la o calitate superioara.

Mod ArcSoft®Infrumusetare imbunatatit cu 15%: mai natural si autentic

La efectuarea unui selfie, Blackview BV5200 Pro reprezinta corespunzator culoarea pielii, reduce petele de pe fata si pastreaza trasaturile principale. Datorita algoritmului imbunatatit ArcSoft, naturaletea si autenticitatea cadrelor efectuate cu Blackview BV5200 Pro creste cu 15% fata de BV5200 in modul Infrumusetare.

Mod ArcSoft®HDR imbunatatit cu 17%: diferente mai mari intre lumina si intuneric

Blackview BV5200 Pro imbunatateste luminozitatea din zone intunecate in timp ce restaureaza detaliile vii din zonele luminate, scotand ce este mai bun din cadre atunci cand se fac poze in scenarii bine luminate sau intunecate. BV5200 Pro realizeaza cu 17% mai multe detalii decat BV5200 pentru a obtine un echilibru intre zonele luminate si intunecate dintr-o poza.

Mod ArcSoft®Portret imbunatatit cu 16%: Smart-Blur si centrare imbunatatita

Blackview BV5200 Pro te va mentine mereu in centrul pozei, blurand fundalul pentru a obtine cele mai bune poze portret. Tehnologia ArcSoft imbunatateste modul Portret cu 16% blurand intr-un mod inteligent mai mult fundal, pastreaza detaliile scenei si mentine subiectul in centrul imaginilor.

ArcSoft®Night Mode imbunatatit: scene de noapte mai clare si mai detaliate

BV5200 Pro permite capturare unor cadre realiste cu obiecte si cladiri luminate. Desi BV5200 nu sta rau la acest capitol, BV5200 Pro imbunatateste pozele facute noaptea, capturand mai multe detalii in conditii de luminozitate redusa.

Grosime de 13.65mm & Greutate 268g + Display 6.1″ HD+ & Baterie 5180mAh

Blackview BV5200 Pro a fost creat ca un telefon superior din punct de vedere al rezistentei pentru a supravietui zilnic cazaturilor sau loviturilor. Grosimea de 13.65mm si greutatea de 268g permite o utilizare comoda. Ecranul HD+ (720*1560) de 6.1″ furnizeaza culori bogate pentru o experienta vizuala mai buna.

Bateria telefonului de 5180mAh suporta 7.5 ore de gaming, 14.1 ore de navigare pe internet si 20 de ore de muzica.

Doke OS 3.0: Usor de folosit, fluid si eficient

Blackview a incercat mereu sa furnizeze un sistem de operare mai bun pentru produsele lor, in vederea furnizarii unei experiente mai bune. Bazat pe Android 12, Doke OS 3.0 ofera modelului BV5200 Pro o eficienta mai buna si interactiuni mai fluide.

Mai multe functii, utile atat pentru lucru cat si pentru viata personala

Blackview BV5200 Pro este un smartphone usor de utilizat care vine cu multe functii, printre care putem mentiona scurtaturi customizate, Navigatie GPS, NFC, Deblocare faciala, Dual 4G LTE, etc.

Pret si disponibilitate

Avantajele Blackview BV5200 Pro continua. Pretul este de numai 99.99$ in cadrul lansarii, pana pe 9 decembrie, fiind redus cu 50% (de la 199.99$). Primii 100 de cumparatori vor primi si un Fitbud gratuit.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.