Sageata Neagra – redifuzat de TVR 2
Sageata Neagra (La freccia nera / Black arrow – 2006) este un alt serial italian difuzat de TVR 2 recent, dupa Viata visata si Putere si inocenta (acesta din urma va fi difuzat din 9 august asa cum am mentionat intr-un articol publicat anterior).

Sageata Neagra este ecranizarea romanului The Black Arrow scris de R. L. Stevenson iar tema principala a acestui Bildungsroman este aceea de dragoste si evolutie in timpul razboiului. Actiunea se desfasoara la sfarsitul secolului 15, Sageata Neagra este un grup de nelegiuiti care lupta impotriva nedreptatilor si a abuzurilor, urmarindu-si propria agenda de razbunare insa acestia vor trebui sa aleaga o parte in razboiul fata de care nu vor putea ramane neutri.

Marco din Monforte are 19 ani si este fiul adoptat al lui Raniero von Rottenburg, Raniero este insetat de putere si este de partea Asburgos. Giovannia Bentivoglio are 18 ani si este ucenica indragita a episcopului Cusano. Cei doi tineri sunt in pozitiile de a fi dusmani insa soarta are alte planuri pentru ei. Ei se intalnesc pe campul de lupta atunci cand Giovannia, o arcasa excelenta, se deghizeaza in barbat pentru a putea lupta. Din acel moment, destinele lor vor fi legate.

Sageata Neagra – redifuzat de TVR 2

Sageata Neagra este o mini-serie alcatuita din 6 parti iar pe IMDB a obtinut nota 5.6 din 125 de recenzii.
TVR 2 va difuza aceasta productie de sambata, 14 august, de la ora 20:10. Aceasta productie a mai fost difuzata de TVR 2 din iunie 2020.

In regia lui Fabrizio Costa (Don Matteo – 2000), in Sageata Neagra vom vedea urmatorii actori: Riccardo Scamarcio (John Wick: Chapter 2 – 2017, Loose cannons – 2010, Romanzo criminale – 2005, Three steps over heaven – 2004), Martina Stella (Nine – 2009), Giulio Pampiglione (La voce – 2013), Giulio Berruti (are un rol important si in mini-seria Putere si inocenta care va fi difuzata in curand de TVR 2), Andrea Bruschi (Mozart in the Jungle – 2014, Medici – 2016), Luca Calvani (When in Rome – 2010, His secret life – 2001) si altii.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceasta mini-serie italiana in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 31.05.2022: Miniseria italiana Sageata neagra revine la TVR 2 in fiecare sambata, de la ora 22:15;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII