Dragostea in joc / Potrivirea perfecta – filme romantice DIVA
In luna aprilie, postul de televiziune Diva va difuza in fiecare sambata si duminica un regal de filme de dragoste in cadrul programului Festivalul de iubire al primaverii. Filmele sunt programate sa inceapa de la ora 16. In acest material va vom prezenta filmele ce se vor difuza in premiera.

Deserturi cu dragoste (2022) – 13 aprilie, ora 16. Peyton Hilliard (Ansley Gordon) are un magazin cu produse de patiserie. Produsele de patiserie facute de Peyton sunt considerate cele mai bune si par a fi facute din ingrediente magice.

Archer (Jonathan  Stoddard) este organizator de evenimente si are nevoie de produse de patiserie delicioase si de calitate pentru evenimentele pe care le organizeaza. Cei doi se intalnesc iar magia produselor de patiserie isi vor face efectul si asupra celor doi.
Filmul Deserturi cu dragoste are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Dragostea in joc (2023) – 14 aprilie, ora 16. Diego Vasquez (Marco Grazzini) este un renumit jucator de baseball care sufera un blocaj. Antrenorul sau il trimite la Hazel Miler (Erin Cahill) pentru a-l ajuta sa iasa din blocaj.

Hazel va avea o misiune foarte grea pentru ca ea si Diego se cunosc de foarte mult timp, ba chiar au fost iubiti. Diego i-a frant inima lui Hazel. Oare va reusi Hazel sa il reabiliteze pe Diego?
Filmul are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Dragostea in joc / Potrivirea perfecta – filme romantice DIVA

Potrivirea perfecta (2023) – 20 aprilie ora 16. Lucy Marks (Merrit Patterson) are o afacere matrimoniala, ea ajuta oamenii instariti singuri sa isi gaseasca perechea. Lucy il intalneste pe Finn Grayson (Joshua Sasse).

Finn este un om de afaceri cunoscut care isi cauta perechea perfecta. Cu toate ca Lucy se indragosteste de Finn, ea il cupleaza cu Molly (Gharlote Chimes).
Potrivirea perfecta are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Dragoste la podgorie (2023) – 28 aprilie ora 16. Alice Balzerini (Susie Abromeit) are o podgorie care nu merge bine, vanzarile de vin au scazut considerabil. Cu toate acestea, Alice incearca sa mentina afacerea pe linia de plutire. In peisaj apare Ethan Balke (Tim Ross) care promite sa o ajute pe Alice sa salveze afacerea insa el are alte ganduri.
Filmul Dragoste la podgorie are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.