Scanteie in noapte si Insula elfilor malefici – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale noi ce vor fi adaugate de Netflix la sfasitul acestei luni.

Scanteie in noapte (Light the night) este un serial taiwanez de drama si mister a carui actiune se desfasoara la inceputul secolului XX, in cartierul rosu din Taipei este un club de noapte frecventat de elita japoneza, devenind locul favorit al oamenilor de afaceri japonezi din 1960. Chiar si in ziua de azi, cluburile de noapte din Tiaotong au o influenta japoneza care continua sa atraga atat turisti cat si localnici.

In serial vom vedea actori precum Ruby Lin (China Strike Force – 2000), Hsueh-Fu Kuo, Esther Liu, Cammy Chiang, Cheryl Yang, Ching Liu, Rhydian Vaughan (Girlfriend Boyfriend – 2012) si altii.

Primul sezon al serialului Scanteie in noapte va avea 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix de vineri, 26 noiembrie 2021.

Scanteie in noapte si Insula elfilor malefici – Netflix

Insula elfilor malefici (Elves / Nisser) este o serie daneza de fantezie si horror. Vacanta de Craciun a unei adolescente si a familiei sale se transforma intr-un cosmar atunci cand descopera ca o putere straveche malefica bantuie insula pe care se afla.

Din distributie fac parte actorii Ann Eleonora Jørgen (Italiana pentru incepatori – 2000, Cantec de dragoste georgian – 2005), Peder Thomas Pedersen (a avut un rol in serialul Netflix Omul de castane lansat la finalul lunii trecute), Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich (The Bridge – 2011), Lukas Løkken (The Rain – 2018) si altii.

Netflix va adauga Insula elfilor malefici duminica, 28 noiembrie. Primul sezon are 6 episoade.

Serialul Insula elfilor malefici este realizat dupa filmul din SUA cu acelasi nume din 2018 regizat de Jamaal Burden, scenariul scris de Justin Price si Laura Beaumont, cu Stephanie Marie Baggett, Chelsea Bella si Lori Bocanegro. Filmul a obtinut recenzii foarte slabe, fiind considerat unul dintre cele mai proaste filme lansate vreodata. Pe IMDb a obtinut o nota foarte mica, 1.9 din 225 de recenzii.

Anterior filmului Elves a fost lansat in 2016 filmul The Enchanted scris si regizat de Justin Price, care, de asemenea, nu a impresionat. Pe IMDb a obtinut nota 3.8 din aproximativ 2.400 de recenzii.

Update 19.12.2021: Partea a doua a serialului Scanteie in noapte va fi disponibila din 30 decembrie;

Update 20.02.2022: Partea 3 a serialului Scanteie in noapte va fi adaugata pe Netflix din 18 martie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII