Scara / The Staircase – miniserie HBO Max
Scara (The Staircase – 2022) este una dintre cele mai vizionate productii HBO Max din prezent, este disponibila pe platforma online din 5 mai 2022 si in fiecare saptamana se poate viziona un episod.

Scara este o serie biografica si spune povestea lui Michael Peterson, un romancier acuzat pentru crima sotiei sale Kathleen, dupa ce aceasta a fost gasita moarta in casa in care locuiau cei doi. Miniseria arata urmarile judiciare din urmatorii 16 ani.
Acesta este un remake al seriei biografice franceze cu acelasi nume din 2004, disponibile pe Netflix.

Aceasta productie este creata de Antonio Campos (Martha Marcy May Marlene – 2011, The Devil All the Time – 2020) iar in serial vom vedea actorii Colin Firth (a castigat un premiu Oscar cu Discursul Regelui), Toni Collette (nominalizata la un premiu Oscar cu filmul Al saselea simt), Michael Stuhlbarg (nominalizat la un Emmy cu The Looming Tower), Patrick Schwarzenegger (fiul cel mare al lui Arnold Schwarzenegger), Sophie Turner (a interpretat rolul Sansei Stark in Urzeala Tronurilor si rolul lui Jean Grey in filmele X-Men) si altii.

Scara / The Staircase – miniserie HBO Max

Miniseria Scara are 8 episoade, pe 19 mai a fost adaugat episodul 5, urmatorul episod va fi disponibil joi, 26 mai iar ultimul episod va fi disponibil din 9 iunie. Pe IMDb are nota 7.5 din aproape 4.500 de recenzii si se afla pe locul 5 in topul IMDb al celor mai populare seriale din prezent.

Parcuri nationale din jurul lumii – serie documentara Netflix

Netflix a adaugat pe 13 aprilie 2022 o serie documentara numita Parcuri nationale din jurul lumii (Our Great National Parks). Seria are 5 parti, este narata de Barrack Obama si descrie cele mai impunatoare parcuri nationale, inclusiv flora si fauna din interiorul lor.

Seria este realizata de producatorii documentarului Blue Planet II iar pe IMDb a obtinut nota 7.7 din 1.400 de recenzii. Parcuri nationale din jurul lumii este considerat unul dintre cele mai bune documentare lansate in ultima perioada.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.