Serialul romanesc Bani negri pentru zile albe pe HBO GO
HBO GO va adauga pe 22 noiembrie serialul romanesc Bani negri pentru zile albe (Tuff Money), o comedie romaneasca in care doi prieteni ajung de la o gluma la executia unui jaf, total nepregatiti, ducand expresia „mai in gluma, mai in serios” la un alt nivel.

Doru (Alexandru Papadopol) si Ionel (Cristian Bota), doi tehnicieni care se ocupa cu reparatiile semafoarelor, vor trebui sa finalizeze ceea ce trebuia sa fie doar o gluma. Comedia se desfasoara la limita dramei, este filmata in Romania si este o productie HBO Europe.

Distributia serialului romanesc Bani negri pentru zile albe ii va include pe Alexandru Papadopol (Doua lozuri – 2016, Pariu cu viata – 2011, Numai iubirea – 2004, Iubire si onoare – 2010, Daria, iubirea mea – 2006), Cristian Bota (Perfect sanatos – 2017), Iulia Alexandra Dinu, Maruca Baiasu (Scurtcircuit – 2017), Valeriu Andriuta (Milionari de weekend – 2004), Medeea Marinescu (Doctori de mame – 2008, Je vous trouve très beau – 2005), Gavril Patru (Coboram la prima – 2018, Prea tarziu – 1996, Terente – Regele baltilor (1996)) si Adriana Titieni (La urgenta – 2006).

Mini seria romaneasca are 6 episoade si este regizata de Daniel Sandu (regizor Un pas in urma serafimilor – 2017, scenarist Hackerville – 2018). Momentan exista un singur sezon insa sunt sanse sa vedem si sezonul al doilea, in functie de succesul inregistrat de primele 6 episoade.

Bani negri pentru zile albe a fost filmat anul trecut in Bucuresti si in judetul Neamt. Cateva episoade ale acestei serii au fost disponibile pe 7 august la TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) 2020.

Desi Alexandru Papadopol este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania, aceasta este prima productie HBO in care joaca.
Serialul are si un trailer disponibil pe YouTube, care poate fi vizionat aici:

Reamintim ca HBO a adaugat pe platforma online HBO GO acum 6 zile o alta productie romaneasca numita Acasa, un documentar filmat in Bucuresti despre viata unei familii in Delta Vacaresti.

Voi ce parere aveti despre noul serial romanesc Bani negri pentru zile albe?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU