Telekom va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro TVA inclus

Incepand cu luna noiembrie Telekom Romania va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus. Marirea abonamentului nu se va aplica pentru toti clientii ci pentru abonatii care au contractat abonamentul TV L pana in data de 01 octombrie 2018.
La putin timp dupa ce Telekom nemultumeste o mare parte din abonatii sai (clientii care beneficiaza de televiziune prin cablu cu abonament TV M), acestia vor mari si abonamentul TV L.

Pe data de 04.10.2018 Telekom a scos din grila de programe a abonatilor TV M programele Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus si le-a introdus intr-un pachet suplimentar care costa 1.24 euro pe luna, TVA inclus.
Desi informatia nu a fost confirmata de catre Telekom cand i-am contactat cu privire la acest subiect, am primit informatii din 3 surse diferite (printre care una era un fost angajat Telekom) ca pachetul TV L se va mari incepand cu data de 12 noiembrie cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus.

Telekom va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro TVA inclus. Insa, exista anumite categorii de abonati la care nu se va aplica scumpirea abonamentului. Mai exact, abonamentul TV L se va mari cu 1.43 euro pe luna pentru abonatii care au contractat abonamentul de televiziune TV L pana la data de 01 octombrie 2018. Clientii care nu vor avea abonamentul TV L scumpit sunt:

 • clientii noi care au contractat televiziune TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;
 • clientii existenti care au facut upgrade de la TV M la TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;

In ultimele luni Telekom si-a nemultumit clientii prin mai multe modificari:

 • scoaterea programelor FilmBox din grila de programe;
 • eliminarea programelor National Geographic;
 • eliminarea din grila a programelor AMS;
 • iesirea din grila a programelor Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus pentru abonatii TV M, aceste programe fiind disponibile intr-un pachet suplimentar, Telekom Sport+ la pretul de 1.24 euro cu TVA inclus;

De asemenea, acum cateva luni cei de la Telekom au trecut prin cateva reorganizari de grile.

Asteptam mesajele oficiale de informare ale companiei Telekom in ceea ce priveste marirea abonamentului TV L din luna noiembrie, informatiile privind scumpirea abonamentului ne-au fost trimise de catre Ionut, Bebe si George.

In momentul in care vor aparea noutati privind marirea abonamentului TV L la Telekom, vom anunta in acest material.

Update 26.10.2018: Conform unor abonati Telekom, daca aveti perioada contractuala si ii amenintati cu rezilierea, exista posibilitatea sa fie de acord cu oferirea unor alte beneficii (exemplu: HBO gratuit pe perioada contractuala) sau chiar cu anularea majorarii abonamentului (lucru confirmat de un abonat Telekom care deja avea HBO in abonament si a informat reprezentantii Telekom ca va rezilia contractul). Puteti incerca sa obtineti aceste beneficii si daca nu mai aveti perioada contractuala, teoretic ar trebui sa fie aceeasi situatie.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari facute de catre Telekom si despre marirea abonamentului incepand cu luna urmatoare?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Tiganii germani au anuntat ca imi maresc unilateral abonamentul din 15 aprilie. le spun asa pentru ca ultimul care a facut la fel era un nene cu care m-am inteles la pret si la munca prestata a venit brusc si mi-a zis „mai da ceva sefule daca vrei sa termin treaba”.

 2. Buna seara,la telekom mi sa spus ca daca se va scumpi pachetul TV L si sunt in perioada contractuala in acea suma mi se va oferi si extraoptiunea hbo iar a doua zi mi-a decodat optiunea hbo.acum nu stiu daca il lasa pana la sfarsitul perioadei minime de contract

  • Buna seara, probabil o sa fie gratuit HBO pana la finalul perioadei contractuale. Contacteaza-i atunci mai aproape de expirarea perioadei contractuale pentru clarificari.

 3. Si eu sunt abonat TV L / NET L si am primit scrisoare care ma anunta cresterea pretului cu 1.43 euro/luna. Scrisoarea mentioneaza ca am dreptul sa reziliez fara taxe suplimentare daca nu sunt de acord. Daca reziliez trebuie sa returnez echipamentul(router net + decodor HD). Dilema mea este alta. La abonare am beneficiat si de un telefon la pret redus + un TV gratis ca asa era promotia atunci. Sunt inca in perioada contractuala pentru care am beneficiat de aceasta promotie. Oare daca renunt trebuie sa returnez TV sau contravaloarea lui?

  • Normal ar fi sa nu platiti ceva in plus din cauza acelei promotii deoarece este o reziliere din cauza lor, fara plata unor taxe suplimentare. Va recomand sa ii contactati pe cei de la Telekom sa le puneti o intrebare iar daca raspunsul este ca trebuie sa platiti diferenta TV-ului, sa faceti o sesizare si la OPC, deoarece mie mi se pare normal sa nu platiti nimic la rezilierea cablului tv.
   Este o modificare din partea lor care poate duce la rezilierea contractului, nu din partea dvs.
   Cel putin eu asa vad lucrurile.

   • Ana In notificarea pe care ati primit-o (cel putin la mine asa este), la penultimul alineat scrieca ,, In caz de denuntare a contractului ca urmare a prezentei notificari, nu veti fi obligat la plata vreunor despagubiri. verificati. 27.03 019

 4. Sunt abonat telecom cu vechime mare telefon fix inter net si tv satelit pachet L am 4 risivere HD total 150 lei abonamant
  Recent am primit o hartie referitor la telecom sport + cu o majorare de 1,43 € pentru a vedea HD
  Nu vad logica e criza la telecom tot noi cei vechi acoperind gauriile

  • S-a marit pretul abonamentului TV L pentru abonatii care au semnat pana in 01 octombrie 2018. Daca sunteti nemultumit puteti rezilia contractul in 30 de zile de la data primirii notificarii.

     • Nu cred ca o sa puteti sa semnati pe pretul vechi. Din cate stiu, singurele persoane care nu vor avea abonamentul marit vor fi acelea care s-au abonat sau au facut upgrade la TV L intre 01-11 octombrie. Din cate stiu, persoanele care s-au abonat incepand cu 12 octombrie vor avea tot pretul marit.

     • Cam la toti operatorii clientii noi au beneficii mai mari deoarece fiecare operator incearca sa atraga clienti de la alti operatori. Nu numai ca ei castiga un client insa rivalii pierd un client.

     • Chiria unui risiver analog e 7 lei a unuia HD 10 si acum vi cu taxa
      Mai noi operatori migrează după cîștig financiar de la o firmă la alta rivala
      Sau chiar lucrează în paralel la firme rivale
      E si vina celui care nu plătește asa ca ce sa mai vb de fidelitate si loialitate

     • Cine sunt furați amărîți de clienti
      Eu locuiesc in baiculesti jud Arges o zonă săracă si lipsita de oferte dacă sunteți amabil ce oferta as putea alege sa beneficiez de toate serviciile
      Nu exista fibra optica nu am casa in vîrful dealului stau pe DN 7c la ruse a cum s ar zice
      Asta e in bucuresti pica stîlpi de greutatea canalelor de rețele aici japca

     • In Baiculesti, Arges au in prezent retea Telekom si Akta. Akta sunt mai slabi decat cei de la Telekom deci va recomand sa asteptati sa vina cei de la Digi cu serviciile acolo daca ati zis ca sunt in curs de dezvoltare a retelei.

 5. Asa este,ieri am primit si eu notificarea privind majorarea de pret!Conform legislatiei avem dreptul la reziliere unilaterala a contractului,indiferent de motivul pt. care a intervenit aceasta! Dealtfel si in textul notificarii este precizat acest fapt.
  Si eu am prelungit contractul in cursul lunii august(sunt clientul lor din 2007) si voi solicita o renegociere sub amenintarea rezilierii acestuia! Daca tine bine, daca nu ma duc la Orange si negociez la sange o oferta buna! Personal nu am nevoie de nici un canal de sport si mi se pare o tampenie sa incluzi pachetul fortat in abonamentul cel mai mare (L) si pentru restul sa fie disponibil prin achizitie optionala!

 6. buna seara.am citit pe site ca telekom pregateste o marire de pret la abonamentele TV L.Este adevarat! eu am pachetul TV L am prelungit contractul de o luna.Dar sunt client de 7ani la ei deci nu mai poate fi vorba de nici un cost de la ei pt mine echipamente s.a .mi-au trecut ei pachetul de la tv m la tv l cu 2euro reducere

   • Deci asta zic credeti ca ar fi mai bine sa cer rezilierea contractului acum pt ca ei n-au de gand sa trimita notificare de asta.v-am spus sunt client de mai mult de7 ani la ei.daca o sa ceara taxa de reziliere cum o motizeaza?

    • Vor trimite notificari insa puteti sa reziliati pe acest motiv fara plata unor taxe suplimentare. Orice modificare a pretului abonamentelor Telekom duce la posibilitatea abonatului de a rezilia unilateral contractul fara plata unor taxe suplimentare, indiferent daca aveti sau nu perioada contractuala.