Telekom va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro TVA inclus

Incepand cu luna noiembrie Telekom Romania va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus. Marirea abonamentului nu se va aplica pentru toti clientii ci pentru abonatii care au contractat abonamentul TV L pana in data de 01 octombrie 2018.
La putin timp dupa ce Telekom nemultumeste o mare parte din abonatii sai (clientii care beneficiaza de televiziune prin cablu cu abonament TV M), acestia vor mari si abonamentul TV L.

Pe data de 04.10.2018 Telekom a scos din grila de programe a abonatilor TV M programele Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus si le-a introdus intr-un pachet suplimentar care costa 1.24 euro pe luna, TVA inclus.
Desi informatia nu a fost confirmata de catre Telekom cand i-am contactat cu privire la acest subiect, am primit informatii din 3 surse diferite (printre care una era un fost angajat Telekom) ca pachetul TV L se va mari incepand cu data de 12 noiembrie cu 1.43 euro pe luna, TVA inclus.

Telekom va mari abonamentul TV L cu 1.43 euro TVA inclus. Insa, exista anumite categorii de abonati la care nu se va aplica scumpirea abonamentului. Mai exact, abonamentul TV L se va mari cu 1.43 euro pe luna pentru abonatii care au contractat abonamentul de televiziune TV L pana la data de 01 octombrie 2018. Clientii care nu vor avea abonamentul TV L scumpit sunt:

 • clientii noi care au contractat televiziune TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;
 • clientii existenti care au facut upgrade de la TV M la TV L in perioada 01 octombrie – 11 noiembrie 2018;

In ultimele luni Telekom si-a nemultumit clientii prin mai multe modificari:

 • scoaterea programelor FilmBox din grila de programe;
 • eliminarea programelor National Geographic;
 • eliminarea din grila a programelor AMS;
 • iesirea din grila a programelor Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Look Sport si LookPlus pentru abonatii TV M, aceste programe fiind disponibile intr-un pachet suplimentar, Telekom Sport+ la pretul de 1.24 euro cu TVA inclus;

De asemenea, acum cateva luni cei de la Telekom au trecut prin cateva reorganizari de grile.

Asteptam mesajele oficiale de informare ale companiei Telekom in ceea ce priveste marirea abonamentului TV L din luna noiembrie, informatiile privind scumpirea abonamentului ne-au fost trimise de catre Ionut, Bebe si George.

In momentul in care vor aparea noutati privind marirea abonamentului TV L la Telekom, vom anunta in acest material.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari facute de catre Telekom si despre marirea abonamentului incepand cu luna urmatoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

5 COMENTARII

 1. buna seara.am citit pe site ca telekom pregateste o marire de pret la abonamentele TV L.Este adevarat! eu am pachetul TV L am prelungit contractul de o luna.Dar sunt client de 7ani la ei deci nu mai poate fi vorba de nici un cost de la ei pt mine echipamente s.a .mi-au trecut ei pachetul de la tv m la tv l cu 2euro reducere

   • Deci asta zic credeti ca ar fi mai bine sa cer rezilierea contractului acum pt ca ei n-au de gand sa trimita notificare de asta.v-am spus sunt client de mai mult de7 ani la ei.daca o sa ceara taxa de reziliere cum o motizeaza?

    • Vor trimite notificari insa puteti sa reziliati pe acest motiv fara plata unor taxe suplimentare. Orice modificare a pretului abonamentelor Telekom duce la posibilitatea abonatului de a rezilia unilateral contractul fara plata unor taxe suplimentare, indiferent daca aveti sau nu perioada contractuala.