Sesizari, deranjamente si modalitati de contact relatii cu clientii Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania
Serviciile Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania sunt cele mai utile servicii de telecomunicatii dedicate romanilor care locuiesc in aceste tari insa este util sa stim care sunt modalitatile de contactare a serviciului de relatii cu clientii Digi Italia si Digi Spania in care ca dorim sa sesizam un deranjament sau nefunctionarea unui serviciu.

Sesizari, deranjamente si modalitati de contact relatii cu clientii Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania .
Digi Mobil Italia este un serviciu de telefonie mobila si internet mobil destinat utilizarii in Italia si Romania insa pe care il putem utiliza fara probleme, in roaming, in orice alta tara.
In caz ca dorim sa sesizam o problema serviciului Digi Mobil Italia sau dorim sa aflam informatii, avem urmatoarele modalitati de contactare a agentilor Digi:

Din Italia putem suna la urmatoarele numere de telefon:
4077 – Putem contacta acest numar gratuit de pe o cartela Digi Mobil Italia, cand ne aflam in Italia.

 1. 00393533004077 – Sunam la acest numar din orice retea de pe teritoriul Italiei, numarul este cu tarif normal.

Din Romania putem apela urmatoarele numere de telefon:
3. *4077 – Acest numar este disponibil daca apelam de pe un numar Digi Mobil din Romania, fiind gratuit.
4. 0040314074077 – Acest numar este apelabil din orice retea din Romania, numar cu tarif normal.
Programul departamentului de relatii cu clientii este zilnic intre orele 08:00 – 24:00 ora Romaniei.
5. servizioclienti @ digimobil.it – O sesizare putem face si prin e-mail, trimitand solicitarea noastra la aceasta adresa.
6. www. digimobil.it – Online avem varianta de a face o sesizare prin formularul de contact urmand acesti pasi: Asistenta & Suport – aici completam solicitarea noastra.

Sesizari, deranjamente si modalitati de contact relatii cu clientii Digi Mobil Spania

Putem contacta departamentul de relatii cu clientii Digi Mobil Spania prin una din urmatoarele modalitati:

Daca te afli in Spania:

 1. 1200 – Putem apela gratuit acest numar de pe o cartela Digi Mobil din Spania;
 2. 642642642 – Putem apela gratuit acest numar de pe o cartela Digi Mobil Spania, din alta retea numarul poate fi apelat insa are tarif normal;
 3. 901666642 – Putem suna la acest numar din orice retea, numarul este cu tarif normal;
 4. atencionalcliente @ digimobil.es – Adresa e-mail este destinata sesizarilor in limba spaniola;

Daca te afli in Romania:

5. *1200 – Numar gratuit din reteaua Digi Mobil de pe teritoriul Romaniei;

6. 0314006422 – Numar apelabil din orice retea, are tarif normal din alte retele iar din reteaua Digi Mobil este gratuit daca sunam din tara;

7. clienti @ digimobil.es – Adresa e-mail dedicata sesizarilor si reclamatiilor facute in limba romana;

8. www. digimobil.es – Putem face o sesizare online inclusiv printr-un formular de contact pe site-ul oficial DigiMobil.es in sectiunea Relatii clienti DIGI mobil – formularul – aici completam solicitarea/sesizarea noastra;

Programul serviciului de relatii cu clientii Digi Mobil Spania (call center) este urmatorul:

 • de luni pana sambata intre orele 07:00-24:00 (ora Spaniei);
 • duminica intre orele 07:00-23:00 (ora Spaniei);

Cele mai frecvente probleme / situatii in care avem nevoie sa contactam serviciul de relatii cu clientii Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania sunt:

 • cartela inactiva, nu functioneaza sa sunam de pe cartela la prima folosire;
 • probleme de semnal (cand nu avem deloc semnal sau avem semnal foarte slab si intreruperi in timpul convoribirilor);
 • probleme cu activarea si folosirea roamingului intr-o alta tara decat Italia, Spania sau Romania;
 • probleme cu internetul mobil: configurarea setarilor, viteza foarte redusa la internet, cazuri in care nu se conecteaza deloc la internet;
 • solicitare cod PIN / cod PUK;
 • blocarea cartelei in cazul in care am pierdut-o sau ne-a fost furata;
 • informatii despre facturi: costuri ridicate pe factura, verificarea desfasuratorului pentru convorbirile telefonice;
 • informatii despre punctele de vanzare ale cartelelor Digi Italia / Digi Spania;

Sesizari, deranjamente si modalitati de contact relatii cu clientii Digi Mobil Italia si Digi Mobil Spania. Pentru orice informatie sau problema pentru care aveti nevoie sa contactati serviciul Digi Mobil Italia sau Digi Mobil Spania pentru a sesiza diverse probleme sau deranjamente, puteti lasa un comentariu si vom incerca sa va ajutam.

Per qualsiasi informazione o problema che devi contattare Digi Mobil Italia per indagare su vari problemi o problemi, puoi lasciare un commento e cercheremo di aiutarti.

Para cualquier información o problema que necesite ponerse en contacto con Digi Mobil España para investigar varios problemas o problemas, puede dejar un comentario e intentaremos ayudarlo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

34 COMENTARII

  • Buna seara, pentru a functiona cartela Digi Spania in Romania nu aveti nevoie de roaming, aceasta cartela are un numar de Romania pentru a functiona direct pe reteaua Digi Romania. Daca nu functioneaza direct, va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi Mobil Spania.

 1. Am facut un contract cu Digi espania de fibra si terminal . ,dar mai trebuia trimis NIE un act spaniol .Din data de 5 noiembrie cei de aici nu vor sa ataseze NIE in contract ,operatorii spun ca ei nu pot , iar la serviciul atencion al cliente nu raspunde nimeni ….unde pot sa fac o reclamatie …datimi un contact pentru ca in spania este imposibil

  • Daca ati facut deja o sesizare la atencionalcliente @ digimobil.es atunci asteptati raspunsul, unele situatii necesita verificarea in detaliu, se pare ca dvs doriti raspuns instant asa cum ati dorit si de la noi. Puteti completa si formularul online de pe site-ul Digi Spania, daca doriti.

  • Buna dimineata, este prima data cand incercati cartela in Spania sau ati fost in Romania si acum ati revenit in Spania?
   Ati incercat repornirea telefonului? In mod normal ar fi trebuit sa va functioneze imediat cum ati revenit pe teritoriul Spaniei, fara sa faceti ceva special in acest sens.

  • Buna Monica,
   Ar fi trebuit sa functioneze imediat, posibil sa fi ramas fara semnal intr-o zona si sa nu se mai fi inregistrat in retea de atunci. Incearca repornirea telefonului.