Toamna filmelor de dragoste la DIVA

In luna septembrie, postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze filme romantice iar o parte dintre acestea vor fi difuzate in premiera. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare zi, de la ora 14.

In luna septembrie, Diva va difuza un total de 40 de filme romantice, cate 2 filme consecutive de la ora 14, in fiecare zi. In acest material vom detalia aceste filme difuzate in premiera.

Romantic Friction / Roman de dragoste – 4 septembrie, ora 14. Lea (Julie Roy) este de profesie artista de coperti de carti. Michael (Brando Santana) este un scriitor care scrie un roman de dragoste. Lea se da drept autoarea romanului scris de Michael. Fara sa isi dea seama, aceasta intamplare ii apropie pe cei doi.
Filmul Roman de dragoste are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Sincerely, Yours, Truly / Scrisori de dragoste – 5 septembrie, ora 14. Hayley (Natalie Hall) descopera din intamplare un inel si niste scrisori. Ea incepe o corespondenta cu autorul acestor scrisori, Josh (Marshall Williams). Aceasta corespondenta le va schimba viata celor doi.
Scrisori de dragoste are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

All for Love / Totul pentru dragoste – 6 septembrie, de la ora 14. Jo (Sara Rue) este o scriitoare care a dorit sa scrie un roman de dragoste in care este implicat un pompier. Pentru ca a scris gresit in carte despre activitatea de pompier, editoarea cartii o trimite pe Jo sa se documenteze despre aceasta profesie si o pune sa rescrie cartea.

Jo il intalneste pe Colin (Steve Bacic) care o ajuta sa se documenteze. Timpul petrecut cu Colin pentru documentare o face pe Jo sa se indragosteasca.
Filmul are durata de o ora si 23 de minute ,pe IMDb a obtinut nota 6,5.

The Wedding Contest / Concurs pentru nunta – 11 septembrie, de la ora 14. Un cuplu doreste sa faca nunta. Cei doi miri nu pot sa se decida ce tema sa aiba nunta asa ca decid sa angajeze doi organizatori de nunti. Cei doi organizatori, Taylor (Nikki McKenzie) si Ben (Giles Panton) le propun mirilor teme diferite.
Concurs pentru nunta are durata de o ora si 30 de minute.

Eat, drink and be married / Mancati, beti si va casatoriti – 12 septembrie, ora 14. Un cuplu este pe cale sa isi anuleze nunta cu cateva zile inainte de marele eveniment din cauza unor probleme financiare. Fratele mirelui, Charlie (Jake Foy) intervine si incearca sa ii ajute pe cei doi logodnici sa organizeze nunta. In ajutorul lui Charlie vine si Billie (Jocelyn Hudon), proprietara unei firme care ajuta mirii cu probleme financiare sa isi organizeze nunta.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Made for you with love / Cu dragoste pentru tine – 13 septembrie, ora 14. Amanda (Edy Ganem) are un mic magazin in care vinde rochii de mireasa second hand pentru tinerele care nu isi permit sa cumpere rochii de mireasa scumpe. Cu toate ca lucreaza in domeniul nuntilor, Amanda nu crede in casatorie, insa intr-o zi ea va cunoaste barbatul perfect.
Filmul Cu dragoste pentru tine are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Mr. Pawsitively Perfect / Prietenul perfect – 18 septembrie, ora 14. Jace (Jamie Spilchuk) este de profesie designer de mobilier. Jace adopta un caine de la Daisy (Christine L. Nguyen). Din cauza arogantei lui, Daisy nu crede ca a facut bine dandu-i catelusul lui Jace. Ea crede ca Jace nu va avea grija de catel.
Filmul Prietenul perfect a primit pe IMDb nota 7,2.

Toamna filmelor de dragoste la DIVA

Love at Sea / Dragoste pe mare – 19 septembrie, ora 14. Olivia (Alexa PenaVega) trebuie sa organizeze o croaziera culinara de lux insa cel care se ofera sa o ajute, Tony (Carlos PenaVega) este un incepator.
Dragoste pe Mare are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,6.

The Baker’s Son / Fiul brutarului – 20 septembrie, ora 14. Matt (Brant Daugherty) este pasionat de brutarie. Insa, intr-o zi Matt nu mai reuseste sa pregateasca painea asa cum trebuie, in ajutorul lui sare Annie (Eloise Mumford).
Filmul are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

With love, your sweetly salted / Chef sub acoperire – 25 septembrie, ora 14. Alison (Lanie McAuley) este critic culinar. Seb (William Martinez) este un bucatar care detine un restaurant pe care Alison l-a distrus scriind despre mancarea din restaurantul lui Seb numai lucruri urate. Dupa un timp, Alison este trimisa ca chef sub acoperire sa il ajute pe Seb sa isi salveze restaurantul.

Sister dating swap / Acasa la tine – 26 septembrie, de la ora 14. Helena (Megan Hutchings) si Rachel (Lauren Collins) sunt doua surori care s-au saturat de viata pe care o duc. Pentru a produce o schimbare in viata, ele decid sa faca schimb de case pentru 2 saptamani.
Acasa la tine are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Love, Classified / Dragostea dupa Emilia Bloom – 27 septembrie, de la ora 14. Emilia Bloom (Melora Hardin) este o scriitoare de romane de dragoste care s-a cam indepartat de familia sa pentru a se axa pe cariera. Dupa un timp, ea decide sa reia legatura cu copiii sai. Filmul Dragostea dupa Emilia Bloom are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.