Sex/Life – serie romantica Netflix
Netflix a anuntat lansarea unui nou serial american, Sex/Life, incadrat la genurile: romantic, drama, comedie. Sex/Life este bazat pe romanul 44 Chapters About 4 Men al scriitoarei BB Eston, roman care pune in scena o serie de drame romantice.

Serialul o are in prim plan pe actrita Sarah Shahi care interpreteaza rolul lui Billie Connelly, sotie si mama a doi copii. Inainte ca Billie sa se casatoreasca cu sotul ei Cooper Conelly (Mike Vogel), ea si prietena sa cea mai buna Sasha (Margaret Odette) locuiau impreuna in New York. Munceau din greu si se distrau pe masura.

Nostalgia vremurilor de demult si oboseala rezultata din cresterea celor doi copii, Billie incepe sa scrie un jurnal despre trecutul ei amoros impreuna cu fostul iubit Brad (Adam Demos) pe care nu l-a uitat niciodata. Cu cat scrie mai mult despre trecutul ei cu atat nostalgia vremurilor creste, iar ea incepe sa isi puna intrebari. Intr-o zi Cooper ii descopera jurnalul…

Primul sezon al serialului Sex/Life va fi lansat pe platforma Netflix pe 25 iunie 2021 si va contine 9 episoade. Pe langa actorii mentionati in descrierea serialului din distributie mai fac parte: Jonathan Sadowski (a jucat in Vineri 13 (2009), Jurnalul terorii (2012), Iubesc pe cine nu trebuie (2006)), Li Jun Li – interpreteaza rolul Francesca in serialul Sex/Life, Meghan Heffern (Caroline), Joyce Rivera (Olga).

Sex/Life – serie romantica Netflix

Trailerul serialului a fost publicat pe platforma Netflix, insa il puteti viziona si in videoclipul de mai jos:

Trailerul expune secvente din trecutul amoros si tumultos al lui Billie Connelly dar si trairi din prezentul acesteia.

Serialul este o productie americana creata pentru Netflix de Stacy Rukeyser. Filmarile au avut loc in mai multe locatii precum: Canada, Ontario si Toronto. Serialul mai este cunoscut sub denumirea Sexo/Vida si va fi lansat la nivel global pe data de 25 iunie 2021.

Voi ce parere aveti despre acest serial? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.