Idolul – din iunie pe HBO si HBO Max
Postul de televiziune HBO va difuza din 5 iunie unul dintre cele mai apreciate si aclamate seriale la Festivalul de Film de la Cannes, este vorba de serialul The Idol / Idolul (2023). Serialul va fi difuzat in premiera mondiala pe 5 iunie, de la ora 04 dimineata, urmand ca in aceeasi zi primul episod sa fie redifuzat de la ora 22 tot pe HBO.

Cu toate ca publicul de la Cannes a apreciat acest serial, criticii de film nu au fost de aceeasi parere. Serialul Idolul prezinta o lume mai putin cunoscuta de catre publicul larg, lumea industriei pop. In centrul atentiei se afla doua vedete ale muzicii pop: Jocelyn (Lily Rose Depp, fiica cea mare a actorului Johnny Depp) si un tanar pe nume Tedros (Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weeknd).

Jocelyn a scazut in ochii publicului dupa criza de nervi pe care a facut-o in ultimul concert al sau. Insa, ea nu se descurajeaza si doreste sa revina si sa isi revendice titlul de cea mai sexy vedeta. Cine o va ajuta pe Jocelyn sa revina in industria muzicala? Nimeni altul decat Tedros,un impresar arhicunoscut care detine un club de noapte, el are un trecut intunecat si un prezent dubios. Tedros ii promite lui Jocelyn ca o va readuce pe culmile succesului daca va face ce zice el.

Cantaretul canadian Abel Makkonen a ajutat la producerea acestui serial alaturi de Reza Fahim si Sam Levinson . Controversele legate de acest serial au inceput inca din timpul filmarilor cand Sam Levinson a avut cateva diferente creative cu regizoarea Amy Seimetz, care dupa ce a regizat mare parte din serial a renuntat, astfel Sam Levinson a fost nevoit sa rescrie scenariul si sa refilmeze unele scene. S-a vehiculat faptul ca prezentarea povestii este prea feminina.

Idolul – din iunie pe HBO si HBO Max

Jurnalistii de la Rolling Stone au facut o ancheta si au denuntat moralitatea indoielnica a productiei. S-au descoperit multe scene de sex, nuditate si erotism ce vizeaza glorificarea violului.

Prin realizarea acestui serial, regizorul Sam Levinson a vrut sa produca o satira la adresa  industriei muzicale insa unii critici de film nu au fost de acord si au folosit cateva expresii dure pentru aceasta serial: urat, brutal (Rolling Stone), grosolan si sexist (The Playlist).

Serialul Idolul va putea fi urmarit in fiecare seara de luni, din 5 iunie cu incepere de la 04 dimineata  si ora 22 pe HBO Romania, sau tot lunea de la ora 21 pe HBO 3. Serialul va putea fi vazut si pe HBO 2 in fiecare sambata, din 10 iunie, de la ora 22:30 sau pe platforma de streaming HBO Max. Idolul are un sezon format din 6 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.