Sezonul 3 al serialului Dreptul Familiei incepe la Diva
Postul de televiziune Diva anunta ca din 10 august va incepe difuzarea sezonului 3 al serialului canadian Family Law / Dreptul Familiei. Serialul va fi difuzat din 10 august, de la ora 21, in fiecare seara de joi.

Dreptul Familiei spune povestea lui Abigail Bianchi (Jewel Staite), o avocata care are probleme cu alcoolul, ea este data afara din casa de sotul sau. In sala de judecata la divort, Abigail face o criza de nervi si din aceasta cauza avocatei i se suspenda dreptul de a mai profesa fara supraveghere. Singurul avocat care sa incumeta sa o supravegheze pe Abigail este tatal sau, Harry Svensson (Victor Garber), cu care Abigail nu a mai tinut legatura de foarte mult timp.

Diva a difuzat primul sezon al serialului Dreptul Familiei din 20 ianuarie 2022 iar sezonul doi a inceput sa fie difuzat din 1 iulie anul acesta. In sezonul 3, Abigail (Jewel Staite) duce o viata cat de cat mai linistita. Abigail a invatat sa isi controleze viciul (dependenta de alcool) si lucreaza in continuare la firma de avocatura a tatalui sau.

In sezonul trei, Abby se va ocupa de cazuri bizare. Intr-un episod, un cuplu divortat se cearta pe un embrion crioconservat, un alt caz mai bizar il reprezinta un baiat care doreste sa isi impiedice mama sa apeleze la sinuciderea asistata medical. In alt episod, Abby va reprezenta un judecator bigam si o inversare de copii la nastere.

Sezonul 3 al serialului Dreptul Familiei incepe la Diva

Distributia serialului Dreptul Familiei este una fantastica:  actrita Jewel Staite a mai jucat in seriale ca Doctorul cel bun (Stella) in timp ce Victor Garber a mai jucat in seriale si filme ca: Familia Simpson, Si uite asa (disponibil pe HBO Max), Titanic, Blonda de la Drept si altele.

Sezonul 3 al serialului Dreptul Familiei are 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,2. Sezonul 3 este ultimul sezon.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, dth si iptv din tara, cum ar fi: Vodafone, Orange, Digi, Focus Sat sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.