Sisi – sezonul 3 din decembrie la Epic Drama
Epic Drama anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca din 27 decembrie va difuza al 3-lea sezon al serialului istoric Sisi. In sezonul trei, printesa Sisi va trebui sa se imparta intre indatoririle de mama si cele de imparateasa. Serialul va intra la Epic Drama din 27 decembrie, in fiecare seara de miercuri, de la ora 22.

Actiunea sezonului 3 are loc intre anii 1870-1873 cand Europa trecea prin multe schimbari de modernizare. Perioada in care Otto van Bismark castiga razboiul impotriva lui Napoleon al III-lea. Perioada in care Franta devine Republica iar poporul austriac doreste democratie. Familia imperiala trece prin momente dificile, mai ales Franz (Jannik Schumann) si Sisi (Dominique Devenport) pentru ca este in joc ideea de monarhie.

Franz este obligat sa faca o miscare cu care Sisi nu este de acord. El decide sa isi trimita fiul de 9 ani sa inceapa pregatirile militare mai devreme. Sisi este ingrijorata pentru fiul ei, care este mai sensibil. Lui Sisi ii este teama ca Rudolf, fiul sau, sa nu cedeze psihic in fata instructiei militare. Ingrijorarea a lui Sisi o face pe aceasta sa ia decizia sa il scoata pe Rudolf din cazarma si sa fuga cu el in Franta.

Sisi – sezonul 3 din decembrie la Epic Drama

La Viena, Franz se confrunta cu proteste ale muncitorilor nemultumiti dar si cu framantari cum sa faca sa isi aduca sotia si copilul inapoi. In Franta, care era deja lovita de criza, Sisi trebuie sa ia rapid o decizie: sa se intoarca inapoi in Viena si sa isi reia indatoririle regale sau sa ramana cu copilul in Franta si sa isi ia in serios rolul de mama.

Serialul Sisi a fost lansat prima data in 2021 la Festivalul de la Cannes. Sisi transpune povestea imparatesei Austriei Elisabeta Amalia Eugenia de Winthelbach, un destin extraordinar. Sezonul 3 al serialului are 6 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – seriale de epoca. Postul de televiziune se afla in grilele celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, ca Orange, Digi, Vodafone sau INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.