Telefoanele Pixel primesc actualizari ce remediaza problemele.
Telefoanele Pixel au inceput ieri sa primeasca updateuri, atat de securitate cat si cu scopul de a remedia anumite probleme software ce erau prezente in sistemul de operare.

Asa cum ne-a obisnuit pana acum, Google trimite in prima zi de luni a fiecarei luni updateuri de securitate pentru telefoanele Pixel (o mica precizare, telefoanele Pixel 2 si Pixel XL vor primi ultimul lor update in luna decembrie, dupa care acestea nu vor mai face parte din lista de telefoane actualizate de Google.

Revenind la actualizarile din luna octombrie, acestea ofera, pe langa pachetele de securitate lunare cu care ne-am obisnuit deja la Pixel, o serie de pachete in plus ce au ca scop imbunatatirea unor caracteristici si rezolvarea unor buguri. De exemplu, acest update ar trebui sa imbunatateasca functia de rotire automata, lipsa pictogramei de rotire automata si multe alte probleme micute ce erau prezente.

Telefoanele Pixel primesc actualizari ce remediaza problemele.
Totusi exista si un update ce se aplica doar telefonului Pixel 4a ce imbunatateste 2 functii. Prima are ca scop imbunatatirea functiei de luminozitate automata iar cea de-a 2-a este sporirea sensibilitatii ecranului atunci cand este aplicata o folie sau un protector de ecran.

Telefoanele Google Pixel primesc actualizari oficiale timp de aproximativ 4 ani iar cele de securitate sunt prezente pe aceste telefoane aproape lunar. Aceste telefoane se bucura de privilegiul actualizarii permanente datorita faptului ca sunt produse de Google iar sistemul de operare Android este detinut tot de acesta.

Google Pixel 5 este noul telefon de la Google ce ar trebui sa aiba lansarea in aceasta luna. Acesta vine cu o conexiune 5G. o baterie de 4080 mAh, procesor Snapdragon 765G (7nm) octa core, 8 Gb ram si 128 memorie de stocare interna. Displayul este un OLED cu 16 milioane de culori.

Voi ce parere aveti despre telefoanele Google Pixel. Ati folosit sau ati folosi vreunul dintre aceste telefoane?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.