Sitcom-ul Seinfeld va fi disponibil pe Netflix
Netflix va adauga faimosul sitcom american Seinfeld (1989), creat de Larry David si Jerry Seinfeld si difuzat in SUA de NBC. Protagonistul acestui sitcom este Jerry Seinfeld, care interpreteaza o versiune fictionala a sa iar serialul prezinta viata de zi cu zi a acestuia cat si a celor trei prieteni ai sai, Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus), Cosmo Kramer (Michael Richards) si George Constanza (Jason Alexander).

Jerry Seinfeld era un stand-up-er de succes al anilor ’80 in SUA iar atunci cand i s-a oferit oportunitatea de a avea propriul sau serial, acesta l-a invitat si pe prietenul sau comediant, Larry David, sa il ajute. Serialul Seinfeld era descris ca un show despre nimic, prezentand situatii ale vietii de zi cu zi, actiunea petrecandu-se in mare parte intr-un apartament din Manhattan.

Seinfeld este considerat unul dintre cele mai cunoscute si influente sitcom-uri din toate timpurile, a fost inclus in topurile celor mai bune seriale din toate timpurile de catre publicatii precum IMDb, Rolling Stone, Entertainment Weekly sau TV Guide.

Serialul Seinfeld are 9 sezoane difuzate intre 1989 – 1998 si un numar total de 173 de episoade. Pe IMDb a obtinut o nota excelenta si anume 8.8 din aproximativ 268.000 de recenzii, pozitionandu-se pe locul 46 in topul serialelor IMDb. A castigat 10 premii Primetime Emmy.

Sitcom-ul Seinfeld va fi disponibil pe Netflix

Asa cum am mentionat mai sus, rolurile principale sunt interpretate de Jerry Seinfeld (a castigat un premiu Primetime Emmy), Julia Louis-Dreyfus (a castigat nu mai putin de 11 premii Primetime Emmy cu productii precum Seinfeld, Veep (2012) sau The New Adventures of Old Christine (2006)), Michael Richards (a primit si el trei premii Primetime Emmy, toate datorita performantei din Seinfeld) si Jason Alexander (Pretty Woman – 1990, Coneheads – 1993).

In Seinfeld putem vedea si alti actori precum Wayne Knight (Jurassic Park – 1993, Rat Race – 2001, Dirty Dancing – 1987), Ruth Cohen, Norman Brenner, Heidi Swedberg (Hot Shots! – 1991), Estelle Harris, Jerry Stiller (Hairspray – 2007, The Heartbreak Kid – 2007, Zoolander – 2001) si altii.

Serialul Seinfeld va fi disponibil pe Netflix din 1 octombrie 2021, urmand sa putem viziona integral toate sezoanele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.