Oferta prelungire / fidelizare contract Digi RCS RDS
Digi (RCS & RDS) este cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicatii din tara, desi acestia lanseaza frecvent oferte, majoritatea sunt destinate abonatilor noi, in special pentru serviciul de telefonie mobila.

Spre deosebire de alti operatori precum Orange, Vodafone sau Telekom, Digi nu are oferte foarte avantajoase la fidelizare (prelungirea contractului), in acest articol vom actualiza ofertele si beneficiile oferite de acestia daca dorim sa reinnoim contractul.

Cea mai frecventa oferta Digi la fidelizare a fost aceea prin care puteam beneficia de reducere 50% la orice abonament la prelungirea contractului pe 24 de luni. Aceasta oferta a fost disponibila o perioada de timp la nivel national (inca este valabila insa doar in anumite zone).

O alta oferta Digi lansata recent pentru abonatii existenti este Digi Back to school, abonatii care vor face upgrade la internet fix pana pe 12 septembrie vor avea upgrade-ul gratuit timp de 9 luni. Abonamentul este prelungit pe 24 de luni iar incepand cu a 10-a luna va fi platit pretul integral al abonamentului.

Oferta prelungire / fidelizare contract Digi RCS RDS

In reteaua Digi, la fidelizare nu se ofera preturi mai mici la telefoanele mobile in cazul fidelizarii contractului, suma finala achitata pentru un telefon fiind aceeasi. Insa, sistemul de rate poate fi usor diferit in cazul fidelizarii serviciilor (avans mai mic si rate mai mari sau rate Digi in loc de rate bancare).

Pe langa ofertele mentionate mai sus, in anumite zone pot fi oferite alte beneficii, daca ati primit recent o alta oferta la fidelizare, lasati un comentariu mai jos mentionand conditiile si localitatea pentru care a fost facuta oferta.

Chiar daca nu este o oferta la fidelizare, o alta campanie lansata recent de Digi este Toti pentru 1 – 1 pentru toti, abonatii care au minim un serviciu fix si porteaza un numar din alta retea vor avea 50% reducere la abonamentul mobil timp de 4 luni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

53 COMENTARII

 1. As dori sa știu dacă și după cât timp de la încheierea unul contract ptr tel mobila,pot primi un telefon in rate! Menționez că am patru servicii la Digi. Tv.internet fix și doua abonamente voce.

 2. Nu am înteles niciodată politica Digi ,sunt client fidel Digi de ani de zile ,în mom în care ajung sa finalizez cei 2 ani de rate la un tel și vreau prelungire de contract cu un alt tel în rate sunt pusă să vin cu un Nr din altă rețea ptr portare ,clar am terminat niste rate și vreau prelungire de abonament unde pot avea parte de un alt tel la prelungire
  Mi se pare o mîrșăvenie o așa politica la Digi fiind client de ani și ani de zile

  • Puteti lua un telefon de la ei dar de regula nu cu avans 0. Parca aveau si la prelungire contract niste oferte bunicele la telefoane, la relatii cu clientii Digi ati dat un telefon?

 3. Mai am trei luni până la expirarea contractului de telefonie mobila digi.as putea să-mi reanoesc contractul și să primesc un telefon mobil la prelungire in rate ?

 4. Buna ziua,vreau sa va intreb cat dureaza transferul pentru abonament de electricitate.Sunt deja abonatul Dv vechi si vreau sa fiu transferat si cu curentul electric.***** aleea * Bl * sc * ap *.

 5. Am doua abonamente telefonie mobila la digi si un abonament cablu tv cu o vechime de peste 10 ani . Vreau sa reinoiesc contractul dar asi dori un telefon in RATE la un buget de 1000 lei
  CE OFERTA IMI FACETI

     • intradevar este in oferta la portare 50 ori 24 =1200 dar alti dau 999 pe mine ma intereseaza la fidelizare unde suna cam asa 199 avans si rata de 83 pe luna timp de 12 luni deci .83 plus12 =996 plus avansul 199=1195 und e este fidelizarea cu 2 abonamente plus cablu tv mentionezi ca oferta este din luna martie 2022 din sibiu

 6. Am fost la sediul firmei în Bistrița la Digi și am vrut să îmi iau un telefon in rate fiind că mi-a expirat contractul și am vrut să îl prelungesc încă pe doi ani dar doamna de la ghișeu mi-a spus că numai dacă îmi schimb contractul îmi pot lua telefonul care vreau fiindcă mai am abonament la un telefon și televiziune și intenet pentru încă un an oare nu se poate

 7. Cum se face că am fost la un magazin Digi unde am antrebat daca mi-a expirat abonamentul iar doamna de acolo mi-a confirmat că da, am antrebat daca al prelungesc primesc ceva oferte? Mi-a spus că tel daca vreau trebui sa mai dau bani doar că plătesc 4 luni la jumătate prețul abonamentului asta-i singură ofertă. Am plecat fără ai spune nimic dacă prelungesc sau nu. Am sunat pe cineva care lucrează la Digi și mi-a spus că trebui sa mi se de-a telefoane pentru că am doua abonamente dar eu deja am prelungit contractul. Cum se poate așa? Cine a făcut-o an locul meu daca eu nu? Și nu trebuia să semnez? Adică doamna de acolo care nu mi-a dat nici o explicație mi-a prelungit contractul fără aprobarea mea? Cu ce drept?

  • Eu zic sa sunati la Relatii Clientii si sa intrebati daca v-a expirat contractul sau a fost prelungit. Si daca va spune ca a fost prelungit intrebati si data cand a fost prelungit.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Am mentionat mai sus, in articol, informatiile pe care le avem noi despre ofertele de prelungire.
   Este indicat sa ajungeti intr-un sediu Digi pentru a verifica daca exista oferte locale mai avantajoase.

  • Daca la abonamentul respectiv a fost depasita perioada de 2 ani de cand ati luat ultimul telefon, atunci puteti lua un alt telefon pe acelasi abonament. Daca nu au trecut 2 ani, din cate stiu nu puteti lua pe acelasi abonament ci pe unul separat.

 8. Am auzit la digi FM ca aveți o oferta mai buna și as dori și eu sa fac un altfel de contract,cel pe care îl am datează de 10 ani și ma gândesc ca de atunci și pana azi lucrurile sau mai schimbat,bănuiesc ca în bine.Multumesc

  • Noi nu suntem Digi. Pentru oferte de fidelizare aveti la dispozitie variantele : Intrati pe site-ul Digi. ro sau sunati la Relatii Clientii Digi sau prezentati-va intr-un punct de lucru Digi din orasul dvs.

 9. Sunt abonat rds-rcs cu nr. contract : ***** si cont abonat *****. Contractul prelungit pentru 24 luni la data de 12.08.2019. Daca prelungesc contractul pot beneficia de reducerea de 50 % pentru 4 luni ? . Astept un raspuns din partea d-vs. Eu locuiesc in mun. Bucuresti, sectorul *.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Din cate stiu, Digi are aceasta oferta la fidelizare in anumite localitati, 50% reducere pe 4 luni, insa nu stiu daca si in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa faceti o cerere online pe site-ul Digi sau sa va duceti intr-un sediu Digi.

  • Trebuia sa intrebati de beneficii inainte sa prelungiti contractul. Unde l-ati prelungit, online? Sunati la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004414 sa verifice daca s-a aplicat vreo reducere insa cred ca trebuia sa faceti prelungirea in sediu.

  • Oferta bomba platesti 54 canale analog 21 sau 26 lei pe luna dupa caz vezi 170 canale digital gratis. Bine inteles fara extraoptiuni. Oferta ca asta nu iti da nimeni 🙂

  • Când Orange se extinde im toată țara cu grila proprie, vrea să preia su telekomul, ai facut prelungire de contract la digi pe 24 de luni 😂😂😂😂???

   • Iti faci sperante prea mari cu Orange-ul. Intr-adevar, au oferta buna acolo unde au ajuns cu reteaua proprie dar asta nu inseamna ca vor acoperi toata tara rapid si nici unde are Telekom sarma nu garanteaza nimeni ca se modernizeaza curand reteaua.
    Eu unul as trece la Orange pe oferta existenta daca ar avea fibra optica proprie in zona.

   • Lucrez la ei si fibra de la Orange e 5G si confirm ca nu e wow. Experienta avuta intr-o comuna unde fibra Digi mergea, iar cea Orange era picata. Evident ca unii au cam renuntat. Digi (Bayern) 8 – 2 Restul (Barcelona), cam asa sta treaba.

   • Nu ma interesează orange, plus ca abonamentul e facut la bunici la tara unde am doar cablu. Pana acum am avut akta și deabia asteptam sa ne preia digi. Ramai tu cu orange ca eu sunt bine mersi cu digi.