ASUS Wireless-AC1200 – Un router foarte bun și performant.

Routerul ASUS Wireless-AC1200 este un router extrem de bun datorită tehnologiei performante cu care vine. Prețul acestuia este destul de accesibil și se poate ridica la nivelul unor routere ce sunt mult mai puternice și mult mai scumpe. Prețul routerului ASUS AC1200 variază în jurul sumei de 400 de lei și se poate achiziționa de aici.

Un lucru foarte important, ce ridică acest dispozitiv la un nivel înalt este procesorul. Având un procesor puternic, cu o frecvență de 2.4 Ghz, dual core, routerul nu întâmpină nicio problemă în executarea oricărei activități dată de către utilizator.
Dar în cele din urmă acest dispozitiv este un router wireless, așa că trebuie să vorbim de performanțele specifice acestor dispozitive. ASUS Wireless-AC1200 are o viteză de 300 Mbps iar ca o paranteză, este perfect pentru internetul de la Rds.

Routerul ASUS Wireless-AC1200

Nici la capitolul Wi-fi acest dispozitiv nu stă rău. Acesta este securizat prin mai multe filtre și Firewall-uri.
Având în vedere că routerul are antenele interne, ne-am aștepta ca acesta să nu aibă o rază mare de transmitere. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. ASUS Wireless-AC1200 este echipat cu o tehnologie modernă ce face ca semnalul wi-fi transmis de către antene să fie concentrat pe dispozitivele conectate. Practic, dacă ați conectat un dispozitiv la acest router, acesta va rămâne conectat pe o distanță chiar mai mare decât raza pe care poate transmite routerul.

Functia airadar pe routerul wireless ac1200

Routerul mai este echipat cu două porturi USB (un USB 2.0 și unul 3.0). Pe ambele dintre ele se pot instala stick-uri 3G însă nu acesta este scopul lor principal. La acest router se pot conecta unități de stocare externe precum HDD-uri sau SSD-uri la porturile usb, putând astfel ca datele să fie descărcate direct în aceste unități de stocare.

Interfața meniului este una simplă (user-friendly) astfel că poate fi folosită atât de utilizatorii mai experimentați cât și de cei mai puțini experimentați. Routerul vine și cu CD atașat însă nu este nevoie neapărată de acesta, configurarea lui făcându-se doar din meniu.

Mai multe detalii despre routerul ASUS Wireless-AC1200 găsiți dând click pe butonul de mai jos.

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol
Și Cristi, de la Videotutoriale.ro a făcut un scurt review video cu un router asemănător, ce prezintă cam aceleași caracteristici tehnice ca și acesta. Videoclipul îl puteți viziona mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.