Review Smartwatch K88H – Iata care este opinia noastra dupa ce am testat acest smartwatch. Raportul calitate/pret este destul de bun.
In era tehnologiei gadgeturile fac parte din viata noastra personala si profesionala. Smartwatch-urile fac parte dintr-un trend care, pe langa faptul ca indeplinesc functia de ceasuri analogice se dovedesc a fi foarte  utile atunci cand vine vorba de activitatile noastre zilnice si nu numai.

In acest articol va voi prezenta Smartwatch K88H Pedometer care este un gadget cu un aspect placut si accesibil din punct de vedere financiar.

Diggro Smartwatch K88H are un ecran Full HD cu o dimensiune de 1.22inch si o bratara metalica ajustabila care se potriveste la oricare tinuta. La acest ceas se poate monta orice bratara compatibila, fie ea din silicon, piele sau metal.

Diggro Smartwatch K88H are un sistem de operare propriu fiind compatibil atat cu telefoanele care utilizeaza sistemul de operare Android (mai mare de 4.4) dar si IOS in cazul iPhone.

Conectarea cu telefonul se face prin functia bluetooth instalata in sistemul de operare al smart watch-ului. Pentru a ne conecta la acest ceas trebuie sa instalam o aplicatie compatibila cu acesta si anume Fundo Wear, disponibila gratuit pe AppStore si Google Play. Pasii de instalare se gasesc si in manualul de instructiuni pe care il veti regasi in cutie alauri de smart watch.

La ce va este folositor acest smart watch?

  1. Poti sa citesti mesajele si notificarile pe care le primesti, poti vedea apelurile si poti raspunde/respinge apelurile. De asemenea poti chiar sa initiezi un apel din agenta telefonica.
  2. Prin aplicatia Siri poti trimite mesaje, poti initia apeluri, poti verifica starea vremii, etc.
  3. Cu ajutorul functiei Looking Phone poti gasi cu usurinta telefonul in cazul in care l-ai uitat in anumite locuri.
  4. Poti accesa camera foto a telefonului prin functia Remote, astfel iti va fi mult mai usor sa faci fotografii celor dragi sau sa surprinzi moment placute din viata ta.
  5. Functia Pedometer iti va numara fiecare pas pe care il faci, convertind pasii in metrii sau kilometrii si iti va spune cate calorii ai ars.
  6. Purtand ceasul in timpul somnului acesta iti va monitoriza orele dormite.
  7. Functia Heartrate te ajuta sa iti verifici activitatea cardiaca iar functia Sedentary te atentioneaza atunci cand trebuie sa faci miscare.
  8. Diggro Smartwatch K88H are si functii pricum: alarma, cronometru, calculator,calendar, voice memory, power saving, motion, teme etc. toate acestea fiindu-ne folositoare in oricare moment al zilei.
  9. O alta functie utila si importanta este Anti-lost. Prin aceasta smart watch-ul va vibra si te va atentiona daca te indepartezi de telefon la o distant de 5-10 metrii.
  10. Smartwatch K88H este waterproof insa nu il puteti tine la mana in timp ce faceti dus sau scufundari.

Diggro K88H Smart Watch este un accesoriu placut si in acelasi timp un gadget util in orice moment al zilei. Ca si desing, ceasul arata impacabil si se potriveste atat la tinutele sport cat si la tinutele elegante. Chiar daca nu este un ceas ce face parte din gama pro, acest smartwatch este compus dintr-un material destul de rezistent ce nu lasa de dorit.

Singurul minus este ecranul „taiat” in partea de jos insa, dupa ce-l folosesti o perioada, te obisnuiesti usor.
Pretul acestui ceas este unul destul de mic si poate fi achizitionat atat din tara cat si din China. Acesta oscileaza intre 40 si 50 de dolari pe Gearbest si poate fi achizitionat de aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII