MNTI TV – televiziune noua Mihai Traistariu
Mihai Traistariu intentioneaza lansarea unei televiziuni, numele noului post va fi MNTI TV iar dosarul a fost deja depus la CNA, conform declaratiilor date de Mihai Traistariu publicatiei Click.

Acest subiect nu figureaza pe ordinea de zi a sedintei CNA de joi, 13 mai 2021 insa e posibil sa se discute in cadrul uneia dintre viitoarele sedinte (urmatoarea sedinta CNA va fi sustinuta marti, 18 mai).

Mihai Traistariu doreste lansarea televiziunii MNTI TV in toamna acestui an, in situatia in care totul va decurge cum trebuie. Au fost achizitionate inclusiv domeniile web necesare site-urilor. Scoala de muzica detinuta de artistul roman are deja site web, ementi.ro.

MNTI TV va fi, cel mai probabil, o televiziune generalista care va difuza atat stiri, concursuri de talente si multe altele. Mihai Traistariu detine in Constanta o scoala de muzica numita eMenTI Star Academy (denumire de unde a fost inspirat si numele postului TV) pentru copii de minim 5 ani.

MNTI TV – televiziune noua Mihai Traistariu

Vestea noului post de televiziune vine la cateva luni de cand artistul roman a mentionat ca este foarte afectat de pandemie, nemaiavand concerte si fiind nevoit sa vanda un teren mostenit. Totusi, acesta inca are cateva imobile pe care le inchiriaza.

Mihai Traistariu este un cantaret din Romania, component al fostei trupe muzicale Valahia, formatie care a existat pana in 2004 si care i-a avut ca membri fondatori pe Costi Ionita si Dorin Topala. Mihai Traistariu a vandut peste 2 milioane de albume si a castigat de trei ori titlul pentru cea mai buna voce din Romania. A avut concerte in 29 de tari iar in 2006 a participat la Eurovision cu piesa Tornero.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii noi despre licenta audiovizuala a postului MNTI TV, despre data lansarii si continutul pe care il vom putea vedea la TV, in situatia in care va fi acordata licenta audiovizuala.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  • Spre deosebire de multi alti hartisti care dupa primul contract incep sa se etaleze ostentaiv in masini de minim 100.000 euro, haine extrem de scumpe, fumand trabucuri fine si consumand whisky cu energizant la petreceri de fitze, Mihai Traistariu a investit intr-o scoala de muzica incercand astfel sa ofere ceva inapoi industriei care l-a facut celebru.

   Pe langa scoala de muzica, tot Mihai Traistariu a avut firma de taxi, coafor si magazin de tip supermarket. Toate aceste mici afaceri au fost legale, au creat si oferit locuri de munca si au contribuit cu bani la bugetul de stat.

   • Televiziunile sunt pe moarte datorită online.
    Costurile pentru o televiziune sunt de 1000 ori mai decât pentru un canal online.
    El își face televiziune…

    • Putem spune ca televiziunile au o oarecare scadere insa sunt pe departe de a fi pe moarte. Costurile unei televiziuni sunt mult mai mari, intr-adevar, dar si profitul este mare, o televiziune buna primeste bani atat de la operatori cat si de la comerciantii care doresc sa plateasca reclama iar acea reclama este foarte scumpa.