Splash! Vedete la apa revine la Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat ca in curand va intra pe post o emisiune de vara numita Splash! Vedete la apa. Aceasta emisiune revine dupa 6 ani de pauza.

Splash! Vedete la apa este un format international din SUA iar prima editie a emisiunii a fost difuzata pe Antena 1 in vara anului 2013, in 2015 fiind difuzata ultima editie. Inca nu se cunosc multe amanunte despre noul sezon al emisiunii, nu au fost anuntate numele vedetelor ce vor participa la emisiune, componenta juriului sau prezentantorul emisiunii insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Acesta a fost modul de desfasurare al emisiunii in editiile trecute: 8 sau 10 vedete vor sari de la inaltime intr-un bazin plin cu apa iar un juriu format din 3-4 jurati va acorda note  vedetelor. Fiecare editie va avea un castigator care se va califica in marea finala. Vedetele vor sari intr-un bazin de la o inaltime ce va depinde de curajul fiecaruia. Se pot face sarituri de la 3, 5, 7 sau 10 metri inaltime.

Vedetele vor fi antrenate de specialisti in sarituri iar fiecare concurent va alege stilul de saritura pe care o va prezenta in concurs. La aceasta emisiune au participat in trecut vedete precum: Roxana Chivulescu, Flavia Mihasan, Liviu Varciu, Cezar Ouatu si altii (aceste vedete au participat la sezonul 3 al acestei emisiuni, in vara lui 2015).

Splash! Vedete la apa revine la Antena 1

Castigatorul emisiunii va dona premiul unui caz social. In trecut, marele premiu a fost in valoare de 3000 de euro. Din juriu au facut parte vedete cum ar fi: Cosmin Selesi, Ozana Barabancea sau Catalin Preda (multiplu campion la sarituri), acest juriu a fost in sezonul 3.

De-a lungul timpului, emisiunea a fost prezentata de Pepe care le-a avut drept co-prezentatoare pe Alina Puscas si Diana Munteanu.

Reprezentantii Antena 1 nu au publicat mai multe informatii despre noul sezon al acestei emisiuni. In 2015, emisiunea Splash! Vedete la apa era difuzata de 2 ori pe saptamana in prime time.

Postul de televiziune Antena 1 apartine grupului Intact Media si este un post generalist aflat in topul audientelor si in preferintele telespectatorilor. Intact Media mai detine posturile: Antena Stars, Antena 3, Zu TV, Happy Channel si Antena International. Toate psturile TV au si variante HD. Posturile detinute de Intact Media sunt in grilele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, dth si iptv din Romania insa nu sunt prezente in grila operatorului DTH FreeSat.

Update 21.07.2021: Primii jurati ai emisiunii sunt Iulia Albu, Nea Marin si Jean de la Craiova;

Update 29.07.2021: Prezentatorii emisiunii sunt: Razvan Fodor, Anna Lesko si Ramona Olaru;

Update 03.08.2021: Splash! Vedete la apa va incepe din 13 august;

Update 06.08.2021: Difuzarea primei editii a emisiunii a fost amanata pentru sambata, 21 august, de la ora 20:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Ăștia de la Antene nu știu ce să mai facă ca să nu.i mai rupă PRO TV și Kanal D în audiențe .

    Antena Internațional este disponibil în România , exclusiv la Orange