Un loc in inima ta – premiera Acasa
Postul de televiziune Acasa va difuza din 25 iulie telenovela Mi fortuna es amarte / Un loc in inima ta (2021).

Rezumat telenovela Un loc in inima ta
Natalia (Susana Gonzalez) si Adrian (Sergio Sendel) formeaza o familie fericita si bogata. Cei doi au impreuna doua fete. Dupa 20 de ani de casnicie, Adrian o paraseste pe Natalia, astfel, aceasta impreuna cu fetele sale este aruncata in strada. Natalia, fara sa fi muncit vreodata este nevoita sa isi reia viata de la zero.

Intr-o zi, Natalia il va cunoaste pe Chente (David Zepeda) un tip lovit crunt de soarta, ramas fara sotie (decedata intr-un accident) si ramas fara avere. Natalia si Chente se vor sprijini moral si financiar unul pe celalalt pana intr-o zi cand isi dau seama ca se iubesc si decid sa faca publica relatia lor, numai ca lucrurile nu vor decurge cum vor cei doi amorezi.

Telenovela Un loc in inima ta este un remake al telenovelei columbiene La quero a morir (2018). Telenovela va intra in grila postului Acasa din 25 iulie, de luni pana vineri, de la ora 17:00, vor fi difuzate doua episoade pe zi. Aceasta productie va inlocui telenovela Vencer el pasado / Sa invingi trecutul.

Distributia telenovelei Un loc in inima ta este una de exceptie cu foarte multi actori cunoscuti publicului din Romania: Susana Gonzalez, David Zepeda, Sergio Sendel, Carmen Salinas (este ultimul rol pe care la interpretat celebra actrita aceasta decedand in noiembrie 2021 in timpul filmarilor).

Un loc in inima ta – premiera Acasa

Pe actrita Carmen Salinas telespectatorii din tara au vazut-o in multe telenovele, printre care amintim: Iti ordon sa ma iubesti (2013, Acasa), Maria Mercedes si altele.

Actrita Susana Gonzales (Natalia a mai jucat in telenovele ca: Suflet Vandut si Pasiune si Putere). David Zepeda (Chente) a mai jucat si el in numeroase telenovele cum ar fi: Sa invingi durerea, Forta destinului si altele.

Telenovela Un loc in inima ta are un sezon cu un total de 92 de episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute fara reclame. Pe IMDb a obtinut nota 8,9. Un loc in inima ta este realizata de Nicandro Diaz, cel care a mai produs telenovele de mare succes cum ar fi: Tequila cu suflet de femeie, Impreuna pentru totdeauna si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.