Digi Mobil introduce in lista de telefoane la oferta un telefon cu carcasa antimicrobiana.

Telefonul este un Philips ce are o carcasa care are in compozitie ioni de argint ce impiedica dezcoltarea microbilor. Este vorba despre Philips X818 si are „sub capota” un procesor pe 64 bit, de 2 Ghz, 3GB ram si 32 GB memorie interna. CA sistem de operare acest Philips vine cu Android 6.

Acest telefon se va gasi in curand in lista celor de la RDS si va putea fi achizitionat la pret integral, la abonament sau in rate.

Whatsapp introduce autentificarea in 2 pasi

Pentru a spori securitatea si a evita accesul la conturi de catre persoane neautorizate, Whatsapp a introdus autentificarea in 2 pasi.  Din fericire aceasta autentificare este optionala si se poate activa din setarile aplicatiei.

Facebook va introduce redarea automata a sunetului pentru videoclipuri.

De parca nu era suficient ca atunci cand derulam in aplicatia de facebook, videoclipurile pornesc automat, acum mai trebuie sa le si auzim. Ambele functii pot fi oprite din setari si se activeaza doar atunci cand dispozitivul este conectat la WIFI.

Dronele vor lua locul taxiurilor in Dubai.

Acum putin timp, dronele puteau fi vazut doar in filmele SF. Ei bine am ajuns si noi in era dronelor. Din luna iunie, Dubai va inlocui taxiurile cu drone. Aceste masinarii zburatoare pot trasporta un singur pasager cu un singur bagaj. Autonomia acestor drone este de 30 de minute. Ele pot zbura cu o viteză maximă de 100 de mile pe ora, dar autoritatile au afirmat ca va zbura cu viteza de 62 de mile pe ora.

Drona se controleaza foarte usor. Pasagerul se urca la bordul aparatui si selecteaza locatia pe un ecran cu touchscreen. Aceasta decoleaza si va duce pasagerul la destinatie. Greutatea maxima acceptata pentru un pasager este de 100 de KG.

Nokia va produce din nou celebrul 3310. Nokia se reintoarce pe piata de telefoane mobile si va produce din nou celebrul si indestructibilul telefon Nokia 3310. In fapt, Nokia se bazeaza pe aceste lucruri pentru a-si promova produsul. Pana si reclama la noul lor telefon suna la fel. Nokia relanseaza cel mai fiabil si cel mai rezistent telefon din lume.

Facebook va avea continut personalizat

Continutul cu tenta rasista, vulgara sau sexuala nu va mai fi eliminat din start de pe Facebook ci va fi afisat doar celor care sunt de acord cu acest tip de continut. Aceste postari vor fi afisate in functie de reactia pe care fiecare utilizator a avut-o anterior la o alta postare de acest gen. Oficialii retelei de socializare spun ca au luat aceasta hotarare pentru a introduce democratia pe Facebook.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.