Stranger Things – sezonul 5 a fost anuntat
Sezonul 4 nu va fi ultimul sezon Stranger Things, conform anuntului facut de creatorii serialului Matt si Ross Duffer intr-un interviu acordat The Hollywood Reporter.

Unul dintre cele mai cunoscute seriale originale Netflix va avea cel putin inca un sezon, sezonul 5 si este posibil ca acesta sa nu fie ultimul. Ross Duffer a declarat ca pandemia le-a oferit suficient timp sa priveasca in viitor si sa stabileasca ce este mai bine pentru serial, astfel incat sezonul 4 nu va fi sfarsitul serialului.

Avand in vedere ca Netflix anunta de obicei atunci cand urmatorul sezon este ultimul, ceea ce nu s-a anuntat in privinta sezonului 4, era de asteptat ca acest urmator sezon nu va fi ultimul. Nu a fost anuntata inca o data de lansare a sezonului 5 sau informatii privind cand va incepe productia noului sezon, insa, probabil nu vom vedea curand acest sezon pe Netflix, totul depinzand de productia sezonului 4.

Data lansare sezonul 4 Stranger Things – Netflix
Sezonul 4 Stranger Things ar trebui sa fie lansat la finalul anului 2021 insa exista posibilitatea ca lansarea sa fie amanata pana in 2022.
Sezoanele 1 si 3 au cate 8 episoade, sezonul 2 are 9 episoade iar pentru sezonul 4 au fost anuntate de asemenea 9 episoade.

Stranger Things este un serial original Netflix lansat in 2016, foarte apreciat de critici. Intr-un orasel mic din SUA, un incident ciudat porneste o serie de evenimente care duc la disparitia unui copil, evenimente ce distrug linistea acestei comunitati. Serialul are pe IMDB nota 8.8 din aproximativ 760.000 de recenzii si a fost nominalizat pentru 4 premii Globul de Aur in 2017 si 2018. Creatorii serialului Stranger Things sunt fratii Duffer (Ross si Matt)

Stranger Things – sezonul 5 a fost anuntat

In serial joaca actori precum Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo sau Caleb McLaughlin.

Desi nu a fost confirmat acest lucru inca, nu ar fi exclus sa vedem si un al 6-lea sezon, creatorii serialului nu au confirmat inca daca sezonul 5 va fi ultimul.

Update 07.11.2022: A fost inceput scenariul sezonului 5, primul episod se va numi The Crawl; Nu exista inca informatii cand vom vedea urmatoarele episoade insa probabil se va intampla undeva la sfarsitul lui 2023 / inceputul lui 2024;

Update 08.01.2024: Stranger Things 5 a intrat in productie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. A fost inceput scenariul sezonului 5, primul episod se va numi The Crawl; Nu exista inca informatii cand vom vedea urmatoarele episoade insa probabil se va intampla undeva la sfarsitul lui 2023 / inceputul lui 2024.