Disney Channel si Disney Junior sarbatoresc ziua Ratoiului Donald
In prima luna de vara, posturile de televiziune Disney Channel si Disney Junior le-au pregatit celor mici programe speciale cu personajele lor preferate in prim plan. In acest material vom detalia aceste programe.

Disney Channel

In weekend-ul 8-9 iunie, Disney Channel il celebreaza printr-un program special pe cel mai simpatic ratoi din lume, Donald. La multi ani, Donald! Cel mai simpatic ratoi al studiourilor Disney implineste 90 de ani. Cu aceasta ocazie, Disney Channel va difuza timp de 2 zile un bloc de programe numai cu ratoiul Donald si prietenii sai. In cadrul acestui bloc vom urmari scurtmetraje cu Povestile ratoiului Donald si desene animate cu prietenii sai.

In aceasta vacanta de vara, Disney Channel ii invita pe cei mici sa isi petreaca zilele toride de vara in fata televizorului unde vor putea urmari aventurile pline de suspans si magie ale Buburuzei si Motan Noir. Aceste aventuri vor incepe sa fie difuzate pe Disney Channel din 22 iunie, de la ora 13, in fiecare zi.

Disney Junior

In fiecare dimineata, Disney Junior va difuza un program special cu Mickey. Diminetile cu Mickey este un bloc de programe ce va fi difuzat pe Disney Junior de la ora 06:00, de luni pana vineri. In cadrul acestui bloc de programe vom putea urmari episoade din seriale ca: Mickey Mouse: Casa distractiei, Blue, Paienjanelul Marvel sau Super pisicutele.

Disney Channel si Disney Junior sarbatoresc ziua Ratoiului Donald

In saptamana 1-8 iunie, Disney Junior va difuza episoade noi din serialul Mickey Mouse: Casa distractiei, aceste episoade vor fi difuzate de la ora 14.

Ziua lui Donald – 9 iunie, de la ora 10. De la aceasta ora, Disney Junior va difuza episoade din serialele Mickey Mouse: Casa distractiei si Clubul lui Mickey Mouse.
Alice in cofetaria Minunilor – episoade noi din 10 iunie, de luni pana vineri, de la 11:30.

Kiya si Eroii din Kimoja – episoade noi din 15 iunie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 17. Kiya este o fetita care adora artele martiale si dansul. Ea locuieste in orasul Kimoja. Kiya si prietenii ei, Motsie si Jay, vor avea parte de adevarate aventuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.