ads

Sugestii canale TV Digi, Telekom, Orange, UPC, Akta

Sugestii canale TV Digi, Telekom, Orange, UPC, Akta – Avand in vedere numeroasele sugestii primite de la abonatii de televiziune din Romania pentru posturi noi in grilele operatorilor TV, am publicat acest articol pentru a discuta despre canalele TV care sunt dorite in grila.

Indiferent de operatorul la care suntem abonati, Digi (RCS – RDS), Telekom, Orange, UPC (Vodafone), Akta, Focus Sat, iNES sau alti operatori mai mici, vom centraliza sugestiile lasate in sectiunea de comentarii si le vom trimite catre operatori la finalul fiecarei luni sub forma unor sugestii venite de la abonati pentru introducerea posturilor respectiva in grila de programe.

Atentie! Sugestiile inaintate catre operatorii de telecomunicatii reprezinta doar unul din factorii care pot influenta introducerea posturilor in grila de programe.

Exista si alti factori mai importanti precum situatia financiara (ce impact financiar reprezinta introducerea unui post in grila) sau factori tehnici. Deschiderea acestor sugestii catre operatori NU garanteaza ca aceste posturi vor fi introduse in grila.

Cateva dintre cele mai importante petitii facute in trecut pentru introducerea unor posturi tv in grila de programe au avut legatura cu programele MTV Romania (Digi), posturile Discovery, Animal Planet (Digi), posturile trustului Intact – Antena 1, Antena 3, Antena Stars (Digi DTH), AMC (Digi), posturile National Geographic (Telekom – aceste posturi vor fi reintroduse maine).

Daca doriti sa faceti individual o sugestie la operatorul vostru de telecomunicatii, o puteti face telefonic la numarul de telefon de relatii cu clientii, online pe site-ul oficial sau chiar pe pagina oficiala Facebook, in cazul operatorilor activi pe aceasta retea de socializare. De asemenea, o astfel de sugestie se poate inregistra si in punctele de lucru.

De asemenea, o astfel de sugestie poate fi facuta oricand de catre orice abonat direct la operatorul de televiziune. Asadar, voi la ce operator sunteti abonati si ce canale TV doriti sa fie introduse in grila de programe?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

143 COMENTARII

 1. La RDS și Telekom as vrea restul canalelor de la spi international, baby TV HD, ams HD, myzen HD, stingray festival 4K, love nature 4K, museum 4K, arcadia HD, canalele Sky, canalele bbc și toate hbo

 2. In luna mai 2020 au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Digi (cablu digital): Pro TV Internațional, Look Sport 2, Look Sport 3, Linkpress TV, Ida TV, TVR Internațional, Animal Planet SD/HD, Trinitas TV HD, Mooz Dance, Tradițional TV, Extreme Sports, Al Jazeera English, RTL Plus Germania, Kiss TV HD, Rai 2, ProSieben, RTL, ZWEI, TVEi, Baby Tv, Bollywood Film, FilmBox;

  Digi (cablu analogic): AMC, Look Sport 2, Look Sport 3, TNT;

  Focus Sat: Digi Sport 1, Cinemaraton, Comedy Est, Kiss Tv, Magic tv, Rock tv, Nat geo people, Travel XP, TDC;

 3. Eu as vrea pe digi cablu digital:
  Pro TV Internațional
  Look Sport 2
  Look Sport 3
  Linkpress TV
  Ida TV
  TVR Internațional
  Animal Planet SD/HD
  Trinitas TV HD
  Mooz Dance
  Tradițional TV
  Extreme Sports
  Al Jazeera English
  RTL Plus Germania
  Kiss TV HD
  Rai 2
  ProSieben
  RTL ZWEI
  TVEi
  Baby Tv

  Si pe digi analogic:
  Agro TV
  Pro Gold
  AMC

 4. In luna aprilie 2020 au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Vodafone (UPC): Nat Geo People HD, Travel Mix 4k, 6TV, Docubox HD, Mooz Hits, Mooz Ro, Mooz HD;

 5. In luna martie 2020 au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Digi (cablu digital): FilmBox, Fine Living Network, Extreme Sports, Look Sport 2, Look Sport 3, M1, M2, Magyar ATV, Magyar Slager TV, Rtl Klub, 4Story Tv, Sky NewsAl Jazeera English, Tve Internacional, Kanal D Tr, Star tv Tr, Show Tv Tr, Extreme Sports Channel, Crime & Investigation, Investigation Discovery, Animal Planet, Arcadia World, Party Mix, alte posturi locale/regionale, alte canale pentru adulti;

  Digi (cablu analog): Amc, Cbs Reality, Animal Planet;

  Digi (DTH): Nat Geo People, Party Mix, Comedy Est;

  Focus Sat: Kiss TV, Magic TV, Rock TV, Arcadia World HD, Arte HD, Bollywood Classic, Look Sport 2, Look Sport 3;

 6. Pentru că mai sunt 5 zile până când se transmite lista pe luna martie adaug și eu pentru DIGI cablu următoarele canale:
  – Extreme Sports Channel
  – Crime+Investigation
  – Investigation Discovery
  – Animal Planet
  – Arcadia World
  – Party Mix
  – canale locale/regionale

 7. Eu as dori la digi mai multe canale pentru adulti ca extraoptiune, dacă tot suntem la dorințe, as da mai mult de un leu cât este acum super one.

  • Probabil cei de la Digi nu vor să introducă și alte posturi în pachetul Adult altfel nu se explică de ce cel mai mare operator are doar un singur post in pachetul Adult deși ar putea introduce de exemplu posturile Hustler tv, Private tv, Erooxx posturi ce pot introduce și pe satelit prin simulcrypt de la Focussat.

 8. In luna februarie 2020 au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Orange DTH: VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, Sky Newsm Al Jezeera English, Arte HD, Auto Motor Sport HD, Bollywood Classic, Bollywood TV Film, Kiwi TV, Nautical Channel HD, Arcadia World HD, Fashion TV HD, Baby TV;

  Digi: Crime & Investigation, Party Mix, Nat Geo People, Food Network SD/HD, Fine Living, Bollywood Clasic, Bollywood Film, Comedy Est HD, Epic Drama HD, TNT HD, FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox Extra HD. FilmBox Family, Look Sport HD, Look Plus HD, DocuBox SD/HD, Investigation Discovery SD/HD, Arcadia World SD/HD, Magic TV HD;

 9. Eu doresc la Digi :
  Film Box
  Fine Living Network
  Extreme Sports
  Look Sport 2 și 3
  M1
  M2
  Magyar ATV
  Magyar Slager TV
  Rtl Klub
  4Story Tv
  Sky News
  Al Jazzera English
  Tve Internacional
  Kanal D Tr
  Star tv Tr
  Show Tv Tr
  Pe analog doresc posturile :
  Amc
  Cbs Reality
  Animal Planet

 10. Hai DIGI și cu celelalte canale pe care nu le avem din grila AKTA:
  – Food Network SD/HD
  – Fine Living
  – Bollywood Clasic
  – Bollywood Film
  – Comedy Est HD
  – Epic Drama HD
  – TNT HD
  – FilmBox
  – FilmBox Plus
  – FilmBox Extra HD
  – FilmBox Family
  – Look Sport HD
  – Look Plus HD
  – DocuBox SD/HD
  – Crime+Investigation
  – Investigation Discovery SD/HD
  – Arcadia World SD/HD
  – Magic TV HD

  Cred că asta se vrea prin infuzia asta de canale în primele 2 luni ale anului.

   • Nu sunt chiar așa multe.
    Dacă preia AKTA, Comedy Est HD va fi gratis.
    Magic TV este în must-carry…deci și Magic TV HD poate fi preluat gratis.
    La o negociere cu SPI pentru canalele lor cred că FilmBox Extra HD și DocuBox HD vor fi la un preț destul de mic.
    Mai rămân 7 canale HD.
    În ultimele 3 luni DIGI a introdus 9 canale HD.

 11. Aș vrea la Orange Satelit:
  -VH 1 Classic
  -MTV Rocks
  -MTV Hits
  -MTV Dance
  -Sky News
  -Al Jezeera English
  – Arte HD
  -Auto Motor Sport hd
  – Bollywood Classic
  – Bollywood TV Film
  -Kiwi TV
  -Nautical Channel HD
  -Arcadia World HD
  -Fashion TV HD
  -Baby TV

 12. In luna ianuarie au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Orange: Travel XP HD , Travel Mix HD , HGTV, Agro TV;
  UPC: BBC Earth, Cinemaraton, HGTV, FILM NOW, DOCUBOX HD;

 13. Balkanika ,balkan music television party mix tv,traditional tv as dori la digi, si sa scoata din grila taraf si etno tv care pe taraf nu da melodii complete si e vai de,steaua lui iar etno difuzeaza prea mult teleshopping,publicitate.Nu mai e Taraf si Etno ce a fost odata.

 14. sint abonat la akta -n-as mai fi- eu nu doresc prea multe decit progr. ptr. care am semnat contractul -daca vor sa bage si alte programe e problema lor ,dar au obligati prin contract sa imi difuzeze progr. ptr.care am semnat amindoi

 15. Buna ziua UPC.
  As dori sa introduceti urmatoarele ganale in grila dumneavoastra de programe TV,
  BBC Earth,Cinemaraton,HG TV,HBO GO,FILM NOW,DOCU BOX HD,DTX HD,
  Va Rog Frumos SA introduceti aceste canale in grila de programe TV.
  Multumesc Frumos.
  Cu Respect UPC Romania.

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la UPC, doar oferim informatii.
   HBO GO nu este un program TV ci o platforma online de streaming, este gratuita in reteaua UPC activand optiunea HBO sau Maxpak.
   DTX exista in grila UPC atat in Play Familia cat si in Play Maxim.
   Pentru restul posturilor vom face o sugestie la UPC la finalul lunii.

 16. In luna decembrie au fost facute sugestii de catre voi pentru urmatoarele programe, sugestii care vor fi trimise catre operatori. Asa cum am mentionat si in articol, asta nu inseamna ca vor fi introduse aceste posturi in grila, insa nu strica sa facem aceste sugestii:

  Orange

  Cinemaraton
  Comedy Est
  AMC HD
  TNT SD/HD
  BBC Earth HD
  Posturile FilmBox
  Fine Living Network
  HGTV
  Auto Motor Sport
  FilmBox
  Arthouse
  TDC HD
  National Geographic HD
  Nat Geo Wild HD
  Nat Geo People HD
  Da Vinci
  Fast & Fun Box HD
  Gametoon HD
  Food Network HD
  Digi 24
  UTV
  1 Music Channel
  H!T Music Channel
  M4 Sport

  Digi

  Posturile Discovery
  TNT HD
  Posturile FilmBox
  Look Sport 2
  Look Sport 3
  Party Mix SD/HD
  CBS Reality
  Epic Drama HD
  Comedy Est HD
  Eurosport 4k
  Extreme Sport
  Crime & Investigation
  Arcadia World
  DocuBox
  FightBox
  Fine Living Network
  Food Network
  TDC
  Travel XP

  UPC

  BBC Earth HD
  Nickelodeon HD
  Cartoon Network HD
  Boomerang HD
  Cinemaraton SD/HD
  Comedy Est SD/HD
  Party Mix HD
  Travel Mix HD

  Telekom

  AMC
  Bollywood Classic
  Posturile FilmBox
  Telekom Sport (la liber, in pachetul TV M)

  Cele mai multe posturi au fost cerute pentru grila Orange iar cele mai putine pentru grila Telekom.

 17. Eu aș vrea să intre la Orange Satelit :
  TDC HD
  Nat Geo HD
  Nat Geo Wild HD
  Nat Geo People HD
  Da Vinci
  Fast & Fun BOX HD
  TNT
  Game Toon HD
  Film Box
  Film Box Plus
  Film Box Premium
  Film Box Arthouse HD
  Film Box Family
  Fine Living
  Food Network HD
  Digi 24
  U TV
  1 Music Channel
  H!T Music Channel
  M4 Sport

 18. Ora 22:00.
  Canale intrate azi la Digi – 0.
  GORILA, ALIN, Mirel, CLAUDIUU, Valy, eu cred ca este cazul sa va cereți scuze.
  Asa este moral și firesc.
  Ati aratat ca nu aveți un gram de surse. Tot ce spuneți este preluat de pe alte forumuri. Ne-ați spart farfurii în cap (noua, celor care v-am atras atenția) – ca suntem prosti, ca suntem userul x de pe forumul y, ca mințim,etc. S-a dovedit astăzi ca am avut dreptate în totalitate.

  @Robert, te-aș ruga, dacă ai un minim respect pentru cititori, sa nu ștergi acest mesaj și sa lași aria cu zvonuri închisă. Dacă ai un gram de respect. Dacă nu, așteptăm redeschiderea articolului de zvonuri, sa vedem ce alte noi „informații” ne vor da dumnezeii site-ului.

  Mulțumesc.

  • Ok Jim im-i cer Scuze, . Am mai spus-o nu am luat informati de pe nici un sait. Am rugamintea sa o termini cu treaba asta, cu acest subiect. Ai castigat ce mai vrei? Nu am spart nici o farfurie in cap tot timpul am fost provocat. Tu ai recunoscut ca esti inscris pe alte forumuri. Sper ca esti multumit. Respect.

 19. Eu la Digi doresc Food Network,Fine living,HGTV si Party mix hd.
  La Telekom:TDC,Nat Geo cu tot cu Nat Geo People,Bollwood Classic,Film boxurile și Telekom sport la liber.
  La Orange:Fine living,HGTV,Auto moto sport,Film box Arthouse

 20. Am spus că nu mai postez până la sfârșitul anului când o să vedem ce intră la DIGI…dar acest topic nu are legătură cu micile noastre „polemici” și o să scriu și eu ce doresc în grila DIGI.
  Animal Planet, Discovery Science, Discovery Showcase HD, Investigation Discovery, Eurosport 4K (pentru Olimpiada de la vară), AMC, CBS Reality, Extreme Sport, Crime + Investigation, Arcadia World, DocuBox, FightBox și Party Mix.
  Nu mai specific formatul canalelor care au variantă HD.
  Știu că asta nu se va întâmpla, dar asta mi-aș dori în grilă.

  • Daca te referi la Smart TV care va fi lansata, nu vad scopul pentru care sa faci o sugestie la operatori din moment ce inca nu a fost lansat si nici nu stii cum va fi acest program. Cred ca ar fi mai bine sa asteptam sa fie lansat si vom vedea in prima faza la ce operatori va intra.

 21. LookSport2,LookSport3,Party Mix,Cbs Reality,AMC,Epic Drama HD,Animal Planet,Discovery Channel HD,Discovery Science,Investigation Discovery,Comedy Est HD pt Digi zise prezicatorul nr 5

 22. Eu le-am cerut celor de la Orange introducerea in grila DTH a canalelor Cinemaraton si Comedy Est. Bineinteles ca nu m-a bagat nimeni in seama, motiv pentru care m-am mutat la Telekom. Dupa mai putin de o luna, nu numai ca n-au bagat Comedy Est, dar au scos si Cinemaraton !!!

  • Aceste sugestii si sesizari sunt singura modalitate prin care ne putem exprima dorintele si nemultumirile catre operatori, din pacate alte posibilitati nu avem.

    • Nu stiu daca scopul operatorilor de telecomunicatii este acela de a maneliza populatia Romaniei si de a reduce nivelul de cultura (asta pare sa fie mai degraba intentia unor posturi TV, din pacate), insa sunt convins ca operatorii fac totul in functie de profit, daca ei nu considera rentabil sa introduca anumite posturi care pot aduce un plus de cultura in grila (exemplu: Discovery, National Geographic, BBC) atunci nu vor ezita sa ignore posturile respective si dorintele abonatilor.

  • Este o modalitate prin care se poate afla care sunt cele mai dorite posturi in grila fiecarui operator, iar aceste pareri vor fi trimise catre operatorii de telecomunicatii. Bineinteles, asta nu inseamna ca vor introduce aceste posturi cerute, poate sugestiile facute catre ei nu au niciun impact, acelasi lucru l-am explicat si in articol.
   O mare parte a mediului online, inclusiv retelele de socializare, forumurile, blog-urile + alte tipuri de site-uri sunt destinate discutiilor despre diferite subiecte, nu vad de ce aici este o problema.
   Imi pare rau daca va deranjeaza acest articol insa puteti sa il ignorati.
   Multumesc.

    • vlad,
     Ai observat ca sunt persoane deranjate de faptul ca pui aceleasi intrebari iar si iar, in plus se pare ca o faci pe mai multe articole.
     Urmatoarele comentarii postate in mod repetitiv pe acelasi subiect vor fi sterse.

     • Claudiu un user de la sofpedia sustine asa. SA NU VA MIRE DACA PANA LA SFARSITUL ANULUI O SA INTRE MAI MULTE POSTURI DE LA DISCOVERY LA DIGI. Exact ce spunea Georgescu acum ceva timp . Numele userului este romuqet.