Surorile Spencer – serial canadian DIVA

Postul de televiziune Diva va difuza din 14 septembrie un serial canadian politist, The Spencer Sisters / Surorile Spencer (2023). Serialul va fi difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 21.

Serialul Surorile Spencer le are in atentie pe Victoria Spencer (Lea Thompson) si pe Darby Spencer (Stacey Farber). Cu toate ca serialul se numeste Surorile Spencer, cele doua eroine sunt de fapt mama si fiica. Victoria este o scriitoare de succes, ea a scris romane politiste. Darby este fiica Victoriei si a fost pentru scurta perioada o politista de succes insa ea a fost nevoita sa isi dea demisia. Dupa ce si-a dat demisia, Darby s-a retras alaturi de mama sa in orasul natal Alder Bluffs.

Fara voia lor, Victoria si Darby vor fi nevoite sa rezolve un caz de crima in care cele doua sunt implicate. Si pentru ca ele reusesc sa rezolve acel caz, la initiativa lui Darby ele hotarasc sa deschida un birou de detectivi in oraselul Alder. Inceputul este extrem de greu din cauza diferentelor de personalitate insa faptul ca ele rezolva multe cazuri, face ca Victoria si Darby sa continue colaborarea.

Serialul Surorile Spencer a fost facut pentru CW Network si a fost lansat in ianuarie 2023. Brad Schwartz de la CW Network a declarat printre altele ca Surorile Spencer este un serial fermecator cu un duo dinamic.

Surorile Spencer – serial canadian DIVA

Filmarile primului sezon au avut loc in Manitoba si Ontario. Actrita Lea Thompson a mai jucat in filme si seriale ca Star Trek Picard sa Inapoi in viitor. Stacey Farber a mai jucat in seriale si filme ca Superman si Lois (2022) sau Justitia din Chicago. Cu toate ca cele doua actrite care interpreteaza personajele principale au cariere diametral opuse, una este la apogeul carierei (Lea Thompson), si o actrita la inceput de cariera (Stacey Faber), ele se completeaza de minune in acest serial.

Serialul Surorile Spencer are 1 sezon format din 10 de episoade, durata fiecarui episod este de 43 de minute fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 6,3. Nu avem inca informatii daca serialul va avea si sezonul 2, reprezentantii postului nu au anuntat inca acest lucru.

Diva are licenta tematica de filme si seriale psi se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi Vodafone, Orange, INES, Digi sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.