Tata, nu ma face de rusine! – Serial de comedie pe Netflix.
Un nou serial de comedie isi va face aparitia pe Netflix incepand cu 14 aprilie. Serialul este o productie americana, creat de catre compania CBS Television Studios, in anul 2021. Comedia isi va face aparitia in premiera pe platforma Netflix, chiar daca nu este o productie Netflix.

Conform siteului IMDB, tipul acestui program este comedie, genul fiind program tv pentru intreaga familie, sitcom-uri, comedii tv. Deocamdata pe IMDB apar in lista doar 8 episoade, motiv pentru care cred ca acesta este numarul de episoade pe care-l are un sezon.

Povestea acestui serial de comedie este una destul de simpla: Proprietarul unei companii de produse cosmetice, tata singur, da de belea atunci cand fiica sa incapatanta (care este adolescenta) ajunge sa locuiasca impreuna cu acesta. 

Povestea descrisa mai sus se poate revedea in secventele din trailerul de mai jos:

Trailerul este oficial si este postat de catre Netflix.
Tata, nu ma face de rusine! – Serial de comedie pe Netflix.

In acest serial regasim cativa actori cunoscuti, precum Jamie Foxx. Mai jos regasiti o lista scurta cu cativa dintre acestia.

  • Porscha Coleman – Cunoscuta in serial sub numele de Chelsea;
  • Heather Hemmens – Cunoscuta in serial sub numele de Stacy;
  • Keith Jefferson – Nu are nume in serial insa este cunoscut ca fiind preotul bisericii;
  • Jamie Foxx;
  • David Alan Grier;
  • Kyla-Drew.

Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, serialul este o productie CBS Television Studios, el fiind regizat de catre Ken Whittingham, Bentley Kyle Evans si Robin Strickland.

Nu se stie inca daca productia va mai avea si alte sezoane sau va exista doar un singur sezon. Cel mai probabil, daca va exista interes din partea publicului, vom vedea si un al 2-lea sezon.

Ca limita de varsta avem o restrictie, serialul fiind recomandat minorilor cu varsta minima de 13 ani. Serialul nu contine scene violente sau limbaj licentios.

Voi ce parere aveti despre acest tip de seriale/filme? Nu ezitati sa va postati parerea in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.