Sanditon revine pe Happy Channel
Happy Channel va redifuza mini-seria de epoca Sanditon (2019), conform spotului difuzat la TV (disponibil si pe contul oficial YouTube). Aceasta este o productie britanica adaptata dupa ultimul roman scris de Jane Austen.

In iarna anului 1816, Jane Austen realiza ca este pe moarte iar in luna ianuarie 1817 a inceput sa scrie ultimul ei roman, Sanditon. In martie, ea a incetat sa mai scrie, notand data 18 martie 1817. In iulie, la patru luni dupa ce a scris ultimele cuvinte, ea a murit. Au fost scrise 11 capitole ale romanului Sanditon.

Creata de Andrew Davies (castigatorul a doua premii Primetime Emmy Little Dorrit – 2008 si House of cards – 1990), mini-seria Sanditon se contureaza in jurul eroinei Charlotte Heywood (Rose Williams) care decide sa se mute intr-un sat pescaresc numit Sanditon, un sat aflat intr-un proces de reinventare din punct de vedere turistic.

Protagonistii serialului sunt Rose Williams (Medici – 2016, Curfew – 2019) si Kris Marshall (Love Actually – 2003, Death at a Funeral – 2008) iar in aceasta productie vom putea vedea si alti actori precum Kate Ashfield (Shaun of the Dead – 2004, Beyond Borders – 2003), Crystal Clarke (Black Mirror – 2011, Ordeal by Innocence – 2018), Theo James (a interpretat rolul lui Four in filmele Divergent si Allegiant), Anne Reid (Hot Fuzz – 2007) si altii.

Sanditon revine pe Happy Channel
Happy Channel va difuza Sanditon de sambata, 31 iulie, de la ora 20:00, urmand sa fie difuzat sambata si duminica de la aceeasi ora. Seria are 8 episoade difuzate in 2019 care s-au mai vazut pe Happy Channel anul trecut.
Pe IMDB, mini-seria de epoca a obtinut nota 7.8 din aproximativ 9.200 de recenzii insa parerile sunt impartite in ceea ce priveste criticile.

Sanditon – sezonul 2 si sezonul 3
Mini-seria a fost finalizata brusc in 2019, desi fanii se asteptau la o continuare. Recent, au fost confirmate doua noi sezoane, astfel incat vom vedea atat sezonul 2 cat si sezonul 3. Au inceput filmarile pentru sezonul 2 insa nu avem informatii despre data lansarii (vom actualiza acest articol cand vom avea informatii in acest sens).

Gasiti aici clipul de prezentare difuzat de Happy Channel pentru aceasta serie:

Acesta este inca o serie de epoca difuzata de Happy Channel, in trecut au mai fost difuzate alte productii asemanatoare precum Victoria, The Forsyte Saga, Jane Eyre, Mandrie si prejudecata sau Mizerabilii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.