Probleme subtitrare Timeless Drama Channel (TDC)

Inca de la introducerea programului Timeless Drama Channel (TDC) in grila UPC, au existat probleme cu subtitrarea postul fiind in teste din 17 mai. Desi o perioada subtitrarea a fost in regula, de cateva zile exista din nou probleme.

De cateva zile telespectatorii TDC au inceput sa reclame probleme cu subtitrarea in sensul ca serialele favorite nu mai afiseaza deloc subtitrarea. Se pare ca problema apare doar la abonatii UPC care folosesc receptoare (decodoare) de la UPC, abonatii care folosesc card digital (CAM) CI+ sau receptorul televizorului nu ar trebui sa intampine probleme cu subtitrarea pe postul TDC.

Problema ar fi cunoscuta de catre cei de la UPC si in curs de rezolvare. Vom reveni cu actualizarea articolului cand vom avea si un raspuns de la UPC privind aceasta situatie. Daca avem card CI+ sau folosim receptorul DVB-C al televizorului si avem probleme cu subtitrarea pe postul TDC, atunci trebuie sa verificam sa fie activata subtitrarea pe televizor (in mod normal ar trebui sa avem un buton SUB pe telecomanda, fiind pe TDC apasam acest buton).

Daca avem card CI+/decodor al TV-ului si inca avem probleme cu subtitrarea, atunci este recomandat sa sunam la relatii cu clientii UPC la numarul 0311001000 pentru verificarea problemei. In mod normal, probleme cu subtitrarea ar trebui sa avem in acest moment doar daca utilizam un receptor de la UPC.

Probleme subtitrare Timeless Drama Channel (TDC)

Programul Timeless Drama Channel (TDC) este disponibil in teste in reteaua UPC fiind disponibil pentru vizionare pentru toti abonatii UPC. In viitorul apropiat, dupa ce vor rezolva problemele de natura tehnica, este asteptata introducerea postului TDC in pachetul Play Maxim si in grilele operatorilor care au pachetul FilmBox disponibil, operatori precum Orange, Akta sau Focus Sat. Abonatii UPC Play Familia nu vor mai putea receptiona programul TDC cand nu va mai fi liber pentru receptionare.

Cat timp nu exista un acord intre Digi si SPI International pentru pachetul FilmBox, cel mai probabil nu vom vedea curand programul TDC in reteaua Digi, reteaua cu cei mai multi abonati de televiziune prin cablu in Romania.

Canalul TDC este detinut de SPI International si difuzeaza cele mai bune seriale turcesti, productii precum „Karadyi”, „20 Minutes”, „Red scarf” sau „Five Brothers”. Voi aveti probleme cu subtitrarea postului TDC la UPC? Daca da, ce utilizati: decodor UPC, decodorul TV-ului sau cartela CI+?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Buna ziua, Astazi,7 nov , nu avem tradus niciun serial.
  Eu v-am mai scris cand a fost asa ceva si va voi scrie mereu daca nu avem traducere. daca dv nu va plictisiti , nu ma plictisesc nici eu doar ca dau banii de pomana , succes

  • Asa cum am mai scris acest site nu reprezinta TDC ci ofera informaii. Ati dat pe canalul TDC si ati apasat pe butonul SUB al telecomenzi dvs si nu a functionat subtitrarea dupa 10 secunde? Daca da luati legatura cu un operator UPC la relatii clientii sau cu TDC pe pagina lor de Facebook.

  • Buna ziua,
   Faceti o sesizare in acest sens la relatii cu clientii UPC la numarul 0311001000, ei vor verifica daca este problema lor sau o problema de la furnizor (de la TDC).
   Noi nu suntem de la UPC asa cum vi s-a mai raspuns, doar oferim informatii, insa in cazul acesta nu avem cu ce sa va ajutam noi.

 2. Iulian, nu te uita mama la turcalismele astea daca nu-ti plac. Noi cei de varsta a doua ne uitam, Voua tinerilor nu va place si va inteleg, dar iarta-ne pe noi cei batrani ca te suparam, sa fii santos si vesel Iti doresta,, o mama.Seara buna!!!

 3. Buna seara, de 3 zile nu am subtitrarea cum trebuie, Scrisul este inaitea actiunii-dialogului cu vreo 5 min.A mai fost asa si acum o luna, Eu urmaresc mai mult Unchiul Kara si Esarfa rosie, Deci ele au problemele acestea. Faceti ceva, va rog, Numai bine!!!