Taxi Driver / The Fiery Priest – disponibile pe Antena Play
Platforma de streaming Antena Play continua sa puna la dispozitia abonatilor sai continut exclusivist. Fanii serialelor coreene au parte de o surpriza placuta, Antena Play a introdus de curand doua astfel de seriale pe care le vom detalia in acest material.

The Fiery Priest / Yeolhyeolsaje (2019) a intrat pe platforma Antena Play in data de 23 aprilie, apare cate un episod nou in fiecare zi de sambata. Serialul este o comedie despre viata unui preot catolic foarte diferit de alti preoti.

Kim Hae Il (Nam-gil Kim) este un barbat care a lucrat pentru Serviciul National de Informatii, acesta a renuntat la serviciul sau din cauza unor probleme de comportament, este impulsiv, reactioneaza prea dur la manie. Kim ramas fara slujba si decide sa isi schimbe total cariera devenind preot. El crede ca in noua meserie va scapa de impulsivitatea sa excesiva insa se inseala amarnic.

Kim este repartizat ca preot intr-o biserica din orasul Gudam. Furia exagerata si dorinta de razbunare revine in mintea lui Kim in momentul cand mentorul sau este ucis. Kim, ajutat de detectivul Goo Dae Young (Kim Seong-gyoon) si de procuroarea Park Kyung Sun (Lee Hanee) pornesc in cautarea criminalului.

Serialul The Fiery Priest a avut un mare succes in Coreea de Sud in 2019 obtinand numeroase premii, a fost considerat cel mai urmarit serial al anului 2019. Are un sezon cu un total de 40 de episoade, durata unui episod este de 35 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Taxi Driver / The Fiery Priest – disponibile pe Antena Play

Taxi Driver / Mobeomtaeksi (2021) a intrat pe platforma Antena Play din 6 mai, abonatii vor urmari cate un episod pe saptamana, in fiecare vineri. Serialul Taxi Driver este facut dupa webtoon-ul The Deluxe Taxi ( 2021), ambele productii avand la baza intamplari adevarate.

Taxi Driver spune poveste lui Kim Do Gi (Lee Jehoon) care a studiat la Academia Militara din Coreea de Sud. Kim este obligat sa renunte la visul sau de a profesa in armata in momentul in care mama sa este ucisa. Studentul militar isi schimba locul de munca angajandu-se la o companie de taxi pe post de sofer de taxi de lux.

Compania a care lucreaza Kim este putin diferita de alte companii de profil. Aceasta companie ofera clientilor sai un serviciu in plus. Clientii care apeleaza la aceasta companie si au o problema pe care nu o pot rezolva singuri (o dorinta de razbunare), soferii fac treaba murdara in locul clientilor.

Echipa care se ocupa de acest serviciu special este compusa din: Kim Do Gi, Jang Sung Chul (Kim Eui Sung) directorul companiei de taxi si Ahn Go eun (Pyo Ye jin) care este hackerul companiei de taxi. Ahn Go s-a angajat la compania de taxi pentru a razbuna moartea sorei sale care s-a sinucis.

Actorul Lee Jehoon este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Coreea de Sud. El a mai jucat in seriale foarte populare in Coreea de Sud precum Signal (2016) sau Move to Heaven.

Serialul Taxi Driver are un sezon cu un total de 16 episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 10 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi fost exclusive daca erau disponibile la data difuzarii lor, The Fiery Priest -feb-apr 2019, Taxi Driver -apr-mai 2021… dar asa… Romanasului ii place totul gratis si le-au vizionat cu deosebita fervoare cate doua episoade pe saptamana, a doua zi dupa difuzarea in tara de origine, pe siteurile de traducatori pro bono.