Digi Mobil a extins serviciul de date în rețeaua Vodafone până în luna Decembrie.

RCS-RDS a extins până în luna Decembrie serviciul de date în roaming-ul național (rețeaua Vodafone). Acest parteneriat este valabil timp de doi ani dar doar pentru partea de voce. Serviciul de date în rețeaua Vodafone a fost prelungit până în luna decembrie, chiar dacă acest parteneriat era valabil până în luna octombrie.

Din păcate traficul în rețeaua Vodafone (roamingul național) este limitat la 100 MB/lună și nu ca în rețeaua Digi.Mobil unde traficul este nelimitat.
Folosirea roamingului național atât pentru voce cât și pentru date este gratuită. Acest parteneriat a fost încheiat în luna aprilie 2014.

Din nefericire, RCS-RDS are probleme de acoperire privind rețeaua Digi Mobil dar cu ajutorul parteneriatului de la Vodafone aceștia reușesc să mărească exponențial acoperirea.

Update: Serviciul de Roaming National (atat pentru voce cat si pentru date) este valabil pana in Aprilie 2016 (se pare ca acest parteneriat cu Vodafone a fost incheiat pe 2 ani). In aceasta perioada, compania RCS-RDS estimeaza sa-si imbunatateasca exponential acoperirea pentru a nu mai depinde de acest parteneriat.

Toate informatiile privind roaming-ul national le putem afla de aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.