Profil fals – sezonul 2, desi neconfirmat oficial, este asteptat anul viitor

Profil fals (Fake Profile) este un serial columbian incendiar lansat pe 31 mai 2023 pe Netflix. Fanii primului sezon, care cuprinde 10 episoade de aproximativ 40 minute, au fost incantati de scenele atragatoare vizual si de coloana sonora. Chiar daca subiectul principal a mai fost tratat si in alte filme si seriale, in Profil Fals intalnim o eroina sexy si tenace care nu se multumeste cu postura de victima.

Primul sezon a fost notat cu 7 pe Imdb, iar cota de popularitate este de 2246, in crestere. Pe Netflix Romania, Profil Fals este unul dintre cele mai populare seriale. Chiar daca este mult prea devreme ca Netflix sa confirme sau sa anuleze serialul, unii deja speculeaza aparitia sezonului 2 anul viitor. Povestea este foarte ofertanta: o tanara isi creeaza un profil pe o aplicatie de dating.

Fiind de buna credinta, femeia (Camila) presupune ca barbatul cu care are o relatie, Fernando, este la fel de onest ca si ea. Insa cand decide sa ii faca o vizita surpriza acestuia, descopera ca profilul lui Fernando este fals. In realitate, barbatul are un alt nume si o viata de familie cu sotie si copii. Ceea ce nu s-a schimbat insa este atractia fizica puternica dintre cei doi. Camila nu se complace in postura de victima a acestei inselatorii si continua sa-si traiasca viata dupa propriile principii.

Profil fals – sezonul 2, desi neconfirmat oficial, este asteptat anul viitor

Serialul a fost filmat in Las Vegas, Nevada, SUA, iar in limba spaniola titlul original este Perfil Falso. Pablo Ilanes, creatorul serialului, este deopotriva scenarist, actor si producator. Ca scenarist, Pablo Ilanes este apreciat pentru filmele Buscando a Frida (2021), Unde este Elisa? (2009), Machos (2003), Alguien te Mira (2007). Acesta a fost recompensat cu un numar de 4 premii pentru filmele si serialele la care a contribuit, printre care si un Premiu International Emmy.

Din distributie fac parte actorii Carolina Miranda (Camila Roman), Rodolfo Salas (Fernando Castell), Manuela Gonzales (Angela Ferrer), Mauricio Henao (Adrian), Juliana Galvis (Tina). Carolina Miranda este o actrita nascuta in Guanajuato, Mexic. Pentru rolul interpretat in soap opera Las Bravo, si anume Carmen Bravo, ea a primit premiul national Palma de Oro.

Ea a mai castigat si premiul pentru Cea mai buna actrita la Premiile Los Mexico in anul 2018. Carolina Miranda a mai jucat in special in telenovele precum La Mujer del Diablo (2022-2023) sau Cine a ucis-o pe Sara? (2021-2022). Rodolfo Salas este un actor nascut in Venezuela, cunoscut si din filmele si serialele Betty in NY (2019), Medicos, linea de vida (2019-2020), Mi Familia Perfecta (2018).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.