Telekom majoreaza pretul extraoptiunii Midnight si adauga 2 programe
Telekom Romania trimite notificari abonatilor sai privind majorarea pretului extraoptiunii Midnight si adaugarea a doua programe noi, Penthouse Passion si Penthouse Quickies.

Asadar, abonatii Telekom care aveau gratuita extraoptiunea Midnight, vor plati de la 1 iulie 2020 pretul 2.5 euro TVA inclus in fiecare luna. Penthouse Passion si Penthouse Quickies au fost adaugate in optiunea Midnight, astfel incat vom avea urmatoarele programe in aceasta optiune: Playboy, Pink’O, Brazzers, Hustler, TV Penthouse HD, Private TV, CentoXCento, Penthouse Passion si Penthouse Quickies.

Desi pretul vechi afisat pe site-ul Telekom pentru optiunea Midnight este 2.4 euro (TVA inclus), abonatii puteau beneficia de aceasta optiune la pretul redus de 2 euro (TVA inclus), unii abonati avand optiunea gratuita (oferita la fidelizare sau in alte situatii).

Abonatii Telekom au primit pe e-mail (probabil vor trimite si scrisori de informare la domiciliu) urmatoarea notificare:
Stimate client,
Dorim sa te anuntam ca incepand cu data de 1 iulie 2020, pretul pachetului suplimentar Midnight destinat adultilor, se majoreaza la 2.1 euro (fara TVA), respectiv 2.50 euro (TVA inclus). Iti reamintim ca optiunea beneficiaza de control parental.

Pentru ca ne dorim sa iti oferim o grila variata de programe cu un continut potrivit preferintelor tale, de la aceeasi data, vom introduce doua noi canale: Penthouse Passion si Penthouse Quickies.

In cazul in care nu esti de acord cu aceste modificari, poti rezilia pachetul Midnight in termen de maximum 30 de zile de la primirea acestei notificari prin depunerea/transmiterea unei notificari scrise in magazinele Telekom Romania/sediul Telekom Romania, conform contractului, fara plata niciunor penalitati sau despagubiri.

Telekom majoreaza pretul extraoptiunii Midnight si adauga 2 programe

Desi in notificare nu este specificat acest lucru, cererea de reziliere a contractului se poate trimite si online pe adresa e-mail rezilieri@telekom.ro sau pe site-ul Telekom aici: telekom.ro/reziliere-online/

Voi ce parere aveti despre modificarile anuntate de Telekom, veti pastra in continuare optiunea Midnight in aceste conditii sau o veti dezactiva? Lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. Cele mai tari canale erotice au fost spice private, Free x TV, x dream tv, aveai ce vedea, nu porcăriile de canale de la ora actuala cu cele mai urate artiste.

 2. Ii raspund lui Gorila ca prin trecerea angajatilor si a continutului posturilor Telekom sport la Look,compania scapa de cele m ai mari cheltuieli,au avut aceleasi competitii ca si Digi,doar ca n au acelasi nr de abonati.ar putea sa continue ca Orange fara canale proprii. deci nu e sigur ca Telekom va pleca

  • OK poti sa crezi ce vrei insa nu crezi ca era mult mai usor sa inchida de tot posturile Telekom Sport si sa lase in grila posturile look sport cum face orange? De ce Telekom tine posturile de sport proprii si a mai si introdus posturile look?Bani risipiti de telekom din 2 parti.1 plateste catre look ca ii tine in grila lor asa cum plateste catre orice post din grila lor.2 Plateste si partea lor pentru drepturile difuzate pe posturile Telekom Sport + ca mai plateste chiria TP-ului pe satelit cel pe care sunt posturile telekom sport. Iata un management prost care nu va face alt ceva decat sa ingroape si mai mult telekomul Timpul va demonstra ce se va intampla cu aceasta companie.

 3. Ia reducerea nu-i reducerea. Daca spui omului ca are gratuit extraopriunea respectica daca semnează contract nou… atunci daca vrei sa bagi posturi si sa o majorezi, pentru persoanele sub contract nu o majora.

  • Posibil ca planurile lor sa fi fost amanate de COVID-19.
   Noi nu am sustinut ca se va intampla anul acesta deoarece nu am avut o astfel de informatie sigura, poti verifica articolul publicat in acest sens.

  • Este un lucru bun ca isi imbogateste grila pentru ca atrage clientii si devine mai atractiva pentru viitorul cumparator. Daca introduce posturi noi nu inseamna ca nu se va vinde. Angajatii Telekom Sport de ce crezi ca sunt platiti de Clever Media si nu de Telekom ca si pana in 1 aprilie. O firma nu iti va recunoaste ca se vinde pana cand cele 2 parti nu se vor pune de acord sa dea un comunicat comun. Insa ce se intampla acum cu Telekom ( comentatori sportivi platiti de alt post, concedieri , sunt semne discrete de plecare de pe piata) Parerea mea.

  • Nu au intrat inca , vor intra din 1 iulie.Daca sunteti abonat la acea extraoptiune si veti primi acea instiintare odata cu factura, atunci este sigur ca vor intra si pe dth. Eu cred ca vor intra.