Cu capu-n zori – noua emisiune matinala TVR 1
TVR 1 anunta o noua emisiune matinala numita Cu capu-n zori, produsa de Augusta Lazarov Petrescu. Cea mai noua emisiune matinala ii va avea ca prezentatori pe Liza Sabau si Gabriel Feresteanu, acestia colaborand anterior si pentru un post de radio, in cadrul emisiunii Ziua din noapte.

Cu capu-n zori se va vedea de luni pana vineri incepand cu ora 07:00 pe TVR 1 iar in acest matinal vor fi prezentate subiecte legate de actualitati, stiri, meteo, info trafic, showbiz, retete de gatit, sanatate si multe alte subiecte. Matinalul va incepe la mijlocul lunii acesteia.

Liza Sabau a inceput tot la TVR ca reporter, din anul 2007 insa a devenit foarte cunoscuta in urma experientei UTV, fiind una dintre cele mai carismatice VJite. La UTV a prezentat emisiuni precum Oh my Gram. In cadrul Liza’s Vlog (disponibil tot pe UTV), impreuna cu Valentin Avramoni (Hide Venture), Liza a prezentat cele mai frumoase locuri din Indonezia.

Cu capu-n zori – noua emisiune matinala TVR 1
Gabriel Feresteanu (Fere) a mai colaborat cu TVR, incepandu-si drumul in televiziune cu Televiziunea Romana insa si ca invitat in cadrul emisiunii Femei de 10, Barbati de 10.

Liza Sabau si Gabriel Feresteanu sunt doi tineri dinamici insa experimentati ca prezentatori, inclusiv in ceea ce priveste emisiuni matinale.

In prezent, pe TVR 1 de la ora 07:00 putem vedea Telejurnalul Matinal prezentat de Andra Soceanu si Daniel Coman.

1, 2, 3 si afli tot ce vrei! – din 3 octombrie pe TVR 1

TVR 1 lanseaza maine o noua emisiune pentru copii numita 1, 2, 3 si afli tot ce vrei!, produsa de Irina Mohora. Emisiunea este destinata copiilor intre 2 si 6 ani si va fi difuzata in fiecare sambata de la ora 08:30. Micutii vor putea vedea prezentatori precum Bufnita Luni, Soricelul Grig, Maia si Ioana.

In fiecare editie, o vedeta mamica va pregati micul dejun celor patru prezentatori, micul dejun fiind cea mai importanta masa a zilei. In prima editie, bucatareasa va fi cantareata si actrita Sore, mama unei fetite de 4 ani.

Update 14.10.2020: In noul program matinal Cu capu-n zori ii vom putea vedea si pe Angie Cobut, Bianca Patrichi, Madalina Manole, Irina Mohora si Dorin Chiotea;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU