Netflix confirma sezonul 3 Lupin
La scurt timp de la lansarea sezonului 2, la finalul celui de-al doilea sezon, Netflix confirma intentia de a lansa sezonul 3 Lupin, afisand la finalul ultimului episod mesajul „Lupin revine cu partea 3„.

Lansat la inceputul anului acesta, Lupin este unul dintre cele mai apreciate seriale Netflix difuzate in prezent, sezonul 2 a fost lansat acum doua zile iar serialul a obtinut pe IMDB nota 7.6 din aproximativ 67.000 de recenzii. Serialul prezinta aventurile nelegiuitului Assane Diop, care intentioneaza sa se razbune pe cei care i-au facut rau.

Serialul Lupin este structurat in trei sezoane numite parti, primele doua parti au avut cate 5 capitole (episoade) fiecare.
In prezent, Lupin se afla pe prima pozitie in Netflix Top 10 seriale in Romania, demonstrand ca interesul pentru acest serial este foarte mare, inclusiv la noi.

Reinnoirea serialului cu partea a 3-a a fost confirmata inclusiv de actorul care interpreteaza rolul lui Assane Diop, Omar Sy, pe contul Twitter. Desi nu a fost oferita data lansarii sezonului 3, estimam ca lansarea urmatoarelor episoade ar putea fi efectuata undeva in vara anului 2022, avand in vedere ca inca nu au fost incepute filmarile acestui nou sezon.

Netflix confirma sezonul 3 Lupin
Atentie! Daca doriti sa nu aflati ce se intampla in al doilea sezon, va recomandam sa nu cititi mai departe.

La finalul celui de-al doilea sezon, Assane a expus crimele lui Pellegrini, a reusit sa salveze numele tatalui sau, omul de afaceri corupt fiind arestat de politie. Avand in vedere ca exista dovezi pentru a-l tine pe acesta dupa gratii o perioada lunga de timp, e posibil ca actorul Hervé Pierre sa nu mai apara in sezonul 3.

Desi nu stim ce actori vor fi pastrati in sezonul 3 si daca vom vedea actori noi, singurul lucru cert este ca Omar Sy va avea in continuare un rol si in urmatorul sezon, avand in vedere ca povestea este construita in jurul sau.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom afla informatii despre data lansarii sezonului 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.