Red Carpet Rundown: Oscar 2022 / Live From E! – The 2022 Oscar – E!
In acest articol vom detalia cele mai interesante emisiuni difuzate in luna martie de postul E! Entertainment.

Nightly Pop – de miercuri pana sambata, de la ora 00:00. Aceasta emisiune prezinta cele mai interesante stiri din lumea vedetelor pop de la Hollywood. Stirile prezentate in emisiunea Nightly Pop sunt cele mai importate stiri ale postului E! si sunt prezentate intr-un mod nonconformist si fara perdea.

E! News Daily Pop – de marti pana vineri, de la ora 13. In aceasta emisiune, cei 3 prezentatori Liliana Vasquez, Victor Cruz si Scott Tweedie vor prezenta telespectatorilor un mix de informatii despre vedetele de peste ocean, informatii mondene pe care privitorii postului le pot discuta cu prietenii la o cafea.

In platoul emisiuni E! News Daily Pop, cei 3 prezentatori vor avea si invitati de la care spera sa scoata informatii interesante si picante in cadrul interviurilor din studio.

Clash of the Cover Bands – in fiecare duminica, de la ora 23. Aceasta emisiune-concurs continua si in luna martie. In noile episoade vom avea parte de confruntari muzicale intre artistii din toate genurile muzicale: pop, country si alte genuri. Concurentii au la dispozitie 2 runde pentru a le arata celor din juriu ca merita sa ajunga in finala pentru a castiga marele premiu al emisiunii.
Juriul este format din: Meghan Trainor, Adam Lambert si Ester Dean.

Relatively Famous: Ranch Rules – in fiecare duminica, de la ora 22. Si in luna martie vom continua sa ii urmarim pe cei 8 copii de vedete pentru a afla daca vor reusi sa salveze ferma Steambot din Colorado prin munca si provocarile zilnice pe care vor fi nevoiti sa le indeplineasca.

Women in Showbiz – Pe parcursul intregii zile de 8 martie (ziua Internationala a Femeii), postul E! va difuza emisiuni dedicate celor mai incredibile femei din showbiz-ul american. Vor fi difuzate povesti incredibile ale unor femei cu personalitate. In cadrul emisiunilor din 8 martie vom afla povestile celor mai cunoscute cantarete de peste ocean, cum ar fi: cantareata de rap Cardi B, Lady Gaga sau Rihanna.

Acestea sunt cateva emisiuni ce vor fi difuzate pe 8 martie de E!: True Hollywood Story, 10 Things You Don’t Know, Keeping Up With The Kardashians.

Red Carpet Rundown: Oscar 2022 / Live From E! – The 2022 Oscar – E!

Red Carpet Rundown: Oscar 2022 – 27 martie, de la ora 02:30 si in reluare pe 28 martie de la ora 00:30. In noaptea de 27 martie vom vedea cum vor defila pe covorul rosu cele mai importate vedete ale industriei cinematografice din SUA. In acest an vom urmari editia cu numarul 94 a Premiilor Academiei.

Live From E! – The 2022 Oscar – 28 martie, de la ora 00:00 si in reluare de la ora 22. 28 martie este noaptea cea mai stralucitoare in care toate vedetele din industria filmului vor defila cu tinute care mai de care mai frumoase si interesante. In noaptea de 28 martie vom afla castigatorii Oscarurilor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.