Pearl, detectiv la Whitstable – premiera DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze seriale politiste interesante. Serialul despre care vom mentiona informatii in acest material se numeste Whitstable Pearl / Pearl, detectiv la Whitstable (2021). Serialul va intra pe post din 22 mai, in fiecare zi de luni, de la ora 21. Acest serial are la baza romanele scrise de Julie Wassmer.

Pearl, detectiv la Whitstable spune povestea unei femei pe nume Pearl Nolan (Kerry Godliman) care se muta in oraselul natal Whitstable alaturi de baietelul sau. Pearl s-a pregatit toata viata sa devina detectiv insa ea a avut o cariera scurta, fiind nevoita sa renunte la cariera de detectiv dupa ce a ramas singura sa isi creasca fiul.

Ajunsa in Whitstable, Pearl deschide un restaurant si o agentie de detectivi. Dupa ce isi deschide agentia de detectivi, Pearl va trebui sa rezolve primul caz de crima. Victima este o prietena buna de-a lui Pearl pe nume Vinnie, care este gasita moarta chiar de catre Pearl. In rezolvarea acestui caz de crima, ea este ajutata de detectivul Mike McGuire (Howard Charles), un tip mai dur si morocanos, care a fost transferat la Whitstable din Londra.

Pearl, detectiv la Whitstable – premiera DIVA

Primul sezon al serialului politist Pearl, detectiv la Whitsable are la baza primul roman care da si numele serialului, scris de Julie Wassmer si romanul cu numarul 5 care se numeste Disparitie la Oare. In Marea Britanie, serialul a fost apreciat atat de critici cat si de public, ajungand la sezonul cu numarul 2. Primul sezon este alcatuit din 6 episoade, durata fiecarui episod este de o ora cu reclame iar pe IMDb a obtinut nota 7. Serialul va avea si sezonul 3, premiera va avea loc in tara natala pe 11 decembrie 2023.

Diva difuzeaza si alte seriale politiste, printre care amintim: Memorie Perfecta, Blanca, Detectivi Particulari, Medicul Legist si altele. Diva apartine companiei NBC Universal si are licenta tematica – filme si seriale. In Romania, NBC Universal mai detine postul E! Entertaiment.

Diva se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, precum Digi, Orange, Focus Sat sau Vodafone.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.