Toate vietuitoarele mari si mici – sezonul 2 pe Epic Drama
Postul de televiziune Epic Drama va difuza de maine, 12 noiembrie, sezonul 2 al serialului All Creatures Great and Small / Toate vietuitoarele mari si mici (2020).

Telespectatorii care au pierdut primul sezon al acestui serial, pot revedea intreg sezonul pe 12 noiembrie de la ora 15:45 pana la ora 20:30, episoadele find difuzate unul dupa altul. Primul episod din sezonul 2 al acestui serial va incepe de la ora 21:15.

Serialul Toate vietuitoarele mari si mici urmareste intamplarile unui tanar James Herriot (Nicholas Ralph) de profesie medic veterinar, din anii 1930. Intamplarile din sezonul 2 incep la o distanta de 3 luni fata de sfarsitul primului sezon. James Herriot se intoarce in Glasgow unde are de facut  o alegere dificila: o alege pe Helen Alderson (Rachel Shenton) si va continua relatia ori alege sa isi intretina familia.

Sezonul 2 va pune in plin plan relatia dintre cei 2, James si Helen. Patricia Hodge va juca rolul doamnei Pumphery. In primul sezon, acest rol a fost jucat de actrita Diana Rigg, decedata in luna septembrie 2020.

Toate vietuitoarele mari si mici – sezonul 2 pe Epic Drama

Se pare ca serialul Toate vietuitoarele mari si mici va avea si un sezon cu numarul 3. La lansarea sezonului 2, Ben Vastone a declarat ca la inceputul serialului producatorii aveau in plan sa faca serialul pe o durata de 4 sezoane. Insa, datorita succesului avut, serialul va avea mai multe sezoane. Este posibil ca sezonul 3 sa se lanseze in 2022.

Primul sezon are 7 episoade iar al 2-lea sezon contine 6 episoade. In medie, un episod are o durata de 1h. Filmarile au avut loc in Marea Britanie.
Pe IMDb, serialul Toate vietuitoarele mari si mici a primit nota 8,5.

Seriale difuzate de Epic Drama sunt disponibile si pe Digi Online in sectiunea Play. Epic Drama apartine de compania Viasat World si difuzeaza filme si seriale de epoca. Printre serialele difuzate amintim: Cazurile lui Miss Fisher, Detectivul Murdoch si multe altele.

Compania Viasat World mai detine in Romania si posturile Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature si TV 1000. Posturile companiei Viasat World sunt prezente in grilele celor mai mari operatori de catv, dth si iptv din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.