O vara in valuri – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat recent un nou serial pentru intreaga familie, o serie de drama numita O vara in valuri (Surviving Summer – 2022).

Summer Torres (Sky Katz) este o tanara rebela din Brooklyn trimisa pentru a locui alaturi de prieteni de familie in micul oras Shorehaven din Victoria, Australia. In ciuda eforturilor sale, Summer se indragosteste de oras, de oameni si de surf.

Serialul este creat de Josh Mapleston si Joanna Werner, cei doi au colaborat si la Dance Academy, serial din 2010. Rolul principal este interpretat de Sky Katz (cunoscuta pentru rolurile avute in diverse productii Disney, printre care si Raven’s Home – 2017).

In serial vom vedea si alti actori precum Kai Lewins (Moon Rock for Monday – 2020), Lilliana Bowrey, Savannah La Rain (Dora and the Lost City of Gold – 2019, Mako Mermaids – 2013), Chris Alosio, Adrienne Pickering (Knowing – 2009, Candy – 2006, Shutter – 2008), Dustin Clare (Pacific Rim: Uprising – 2018, Spartacus: Gods of the Arena – 2011), Natalie Bond si altii.

O vara in valuri – sezonul 2 Netflix

Serialul O vara in valuri este disponibil pe Netflix din 3 iunie 2022 iar de la lansare si-a pastrat un loc in topul serialelor vizionate pe Netflix in Romania. Astazi, ocupa locul 7. Pe IMDb a obtinut nota 6.3 din 985 de recenzii si locul 60 (o pozitie foarte buna) in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Primul sezon are 10 episoade iar Netflix nu a confirmat inca daca seria va avea si sezonul 2. Totusi, daca drama de familie isi va pastra pozitia in topurile Netflix, cu siguranta va fi reinnoit cu cel putin inca un sezon.

In situatia in care seria va avea sezonul 2, primele episoade o vor gasi cel mai probabil pe Summer in New York, cu un nou motiv pentru ca ea sa revina in Australia si sa petreaca timp alaturi de noii sai prieteni. Pe de alta parte, nu ar fi exclus sa vedem prietenii ei vizitand-o in New York.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii noi despre reinnoirea cu sezonul 2 sau anularea serialului. Daca ati urmarit O vara in valuri, ce parere aveti despre aceasta productie?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.