Mandrie si Prejudecata pe Happy Channel
Happy Channel va difuza miniseria Mandrie si Prejudecata (Pride and Prejudice – 1995), o drama romantica de exceptie care a castigat un premiu Primetime Emmy pentru cele mai bune costume pentru o miniserie TV.

Miniseria este realizata dupa cunoscutul roman cu acelasi nume al lui Jane Austen si este considerata cea mai buna productie realizata dupa acest roman.

In aceasta productie BBC din 1995, Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty – 2012, A Quiet Passion – 2016, Little Men – 2016) si Colin Firth (A Single Man – 2009, The King’s Speech – 2010, Bridget Jones’s Diary – 2001, Kingsman: The Secret Service – 2014) interpreteaza rolurile lui Elizabeth Bennet si Fitzwilliam Darcy, doua persoane care isi depasesc diferentele de pozitie sociala, realizand ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Aceasta remarcabila versiune Mandrie si Prejudecata exceleaza din toate punctele de vedere. Urmeaza firul narativ al cartii, avand aceeasi energie si tensiune prezenta in carte. Descrie in imagini cu succes povestea din carte si acorda o atentie speciala costumelor (fapt confirmat de premiul Primetime Emmy castigat datorita costumatiei) si la detaliile mobilierului.

Performantele actorilor sunt extraordinare, in special interpretarea domnului Darcy de catre Colin Firth iar miniseria din 1995 este considerata si in ziua de azi cea mai fidela ecranizare a romanului lui Jane Austin, dupa ce au trecut peste 25 de ani de la lansarea acestei productii.

Mandrie si Prejudecata pe Happy Channel

Daca sunteti interesati de aceasta productie, o puteti urmari pe Happy Channel de luni, 4 ianuarie, de la ora 18:00. Miniseria are 6 episoade.
O alta adaptare a romanului este filmul din 2005 cu Keira Knightley, Matthew Macfadyen si Brenda Blethyn, nominalizat la 4 premii Oscar.

Vom putea vedea si alti actori precum Susannah Harker, Anna Chancellor, Julia Sawalha, Alison Steadman, Benjamin Whitrow sau Crispin Bonham-Carter.

Pe IMDB, Mandrie si Prejudecata are o nota foarte buna, 8.8 din peste 75.000 de recenzii si ocupa locul 50 in topul seriilor IMDB.

Update 15.08.2021: Serialul Mandrie si Prejudecata este redifuzat de Happy Channel in fiecare sambata si duminica, de la ora 13:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU