Top 10 Netflix – un nou site marca Netflix
Platforma de streaming Netflix a lansat un nou site numit Top 10 Netflix si va modifica metoda de masurare a popularitatii filmelor si serialelor. Pana acum se lua in calcul ca metoda de masurare a popularitatii filmelor si serialelor redarea unui film sau a unui serial timp de 2 minute. Netflix va lua in calcul numarul insumat al orelor de vizionare pe care le va aduna un titlu in fiecare saptamana. Prin aceasta metoda se vor face topurile de popularitate de acum inainte.

Netflix a creat un nou site dedicat topurilor de popularitate sub numele Top 10 Netflix.  Noul top va fi actualizat in fiecare zi de marti a saptamanii. Listele topurilor de popularitate au fost impartite in felul urmator: liste internationale Top 10 Filme (in engleza), TV (in limba engleza), filme (in alte limbi decat engleza) si TV (in alte limbi decat engleza).

Pe site-ul Top 10 Netflix sunt disponibile clasamente pentru peste 90 de tari, inclusiv Romania. Reprezentantii Netflix au anuntat ca site-ul Top 10 Netflix este disponibil pentru inceput doar in limbile engleza si spaniola urmand ca de anul urmator, site-ul sa fie disponibil in mai multe limbi.

Vor fi 2 categorii principale pentru listele de filme si seriale: productii in engleza si productii in alte limbi. Fiecare titlu din aceste topuri va avea in dreptul sau numarul de ore de vizionare. Pe site este disponibil si un top al celor mai populare productii din toate timpurile, nu numai din ultima saptamana. Masurarea acestui top se face in functie de performanta din primele 28 de zile de la data lansarii.

Top 10 Netflix – un nou site marca Netflix

In saptamana 8-14 noiembrie, pe primul loc la categoria filme se afla filmul Red Notice / Notificarea Rosie cu 148.720.000 ore de vizionare. Filmul Notificarea Rosie este un film de actiune din 2021.

In topul celor mai populare filme din toate timpurile (primele 28 de zile ) se afla Bird Box  282.020.000.
Topul 10 seriale Netflix in saptamana 8-14 noiembrie este ocupat de Narcos:Mexico -sezonul 3.

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume. In Romania sunt disponibile 3 platforme de streaming: Netflix, HBO Go si Prime Video. Persoanele care doresc sa se aboneze la Netflix in tara noastra o pot face prin 2 metode: card bancar sau prin operatorii de telefonie mobila Vodafone sau Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.