Fubar – va avea sezonul 2?
Fubar este un serial de actiune adaugat pe Netflix din 25 mai care a urcat rapid in topul celor mai populare seriale ale momentului, inclusiv in Romania. Serialul de actiune este creat de Nick Santora, nominalizat la un premiu Emmy cu Most Dangerous Game (2020) dar cunoscut pentru serialul care a facut senzatie, Prison Break.

Serialul este inspirat de filmul nominalizat la Oscar True Lies cu Arnold Schwarzenegger si Tom Arnold. Prezinta un agent CIA aflat aproape de pensionare care descopera un secret de familie si este chemat inapoi la datorie pentru o ultima sarcina.

Rolul principal este interpretat de faimosul actor Arnold Schwarzenegger, cunoscut pentru rolul din filmele Terminator si castigator al unui premiu Emmy cu Years of Living Dangerously (2014).

In serial putem vedea si actorii Monica Barbaro (a interpretat rolul locotenentului Natasha ‘Phoenix’ Trace in filmul de oscar Top Gun: Maverick – 2022), Milan Carter (Dolemite Is My Name – 2019), Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D. – 2013, Terminator: Dark Fate – 2019, Bernie – 2011), Fortune Feimster (The Mindy Project – 2012, Office Christmas Party – 2016), Travis Van Winkle (Friday the 13th – 2009, Transformers – 2007, Accepted – 2006), Fabiana Udenio (Jane mama virgina – 2014) si altii.

Fubar – va avea sezonul 2?

Primul sezon este format din 8 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.5 din peste 3.000 de recenzii. Are indicele IMDb de popularitate 268 iar in Romania (dar si in alte tari), ocupa primul loc in topul serialelor Netflix, fiind urmat de Mut (locul 2, serial spaniol) si XO, Kitty (locul 3, serial coreean).

Desi Netflix nu a confirmat inca sezonul 2 pentru serialul Fubar, avand in vedere succesul inregistrat in primele zile de la lansare, sunt sanse mari ca seria sa aiba cel putin inca un sezon. Totusi, asteptam o confirmare oficiala din partea Netflix sau a actorului Arnold Schwarzenegger inainte de a fii siguri ca vom vedea episoade noi.

Netflix a semnat un contract cu „Arnie” inclusiv pentru o docuserie in trei parti despre viata actorului iar inca un sezon al serialului Fubar ar fi doar firesc.

Intre timp, voi ce parere aveti despre noul serial de actiune?

Update 21.06.2023: Netflix a confirmat ca Fubar va avea si sezonul 2;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. „Fubar (2023)” un serial putin tampitel, pe alocuri parca retardat, dar care merita vazut (sezonul 1) intr-o sambata… ca nota, i-as da un 5/10. Oricum, muult mai bun decat orice serial romanesc!