Mostenirea – sezonul 2 pe Happy Channel
Happy Channel a anuntat la finalul lunii trecute difuzarea serialului Mostenirea (Emanet / Legacy – 2020). Nu a fost mentionata inca data de la care se va difuza al doilea sezon insa vom anunta cand vom avea aceasta informatie.

Serialul Mostenirea a avut 2 sezoane difuzate, primul sezon fiind alcatuit din 205 episoade iar al doilea sezon are 170 de episoade, ajungand astfel la 375 de episoade. In Turcia mai sunt 4 episoade de difuzat din sezonul 2, ultimul urmand sa se vada pe 6 mai.

Cel mai probabil, pe Happy Channel sezonul 2 va incepe dupa ce se va finaliza difuzarea in Turcia. Reprezentantii televiziunii au difuzat si un clip de promovare al sezonului 2 pe care il puteti viziona aici:

Serialul o prezinta pe Kevser, care a crescut intr-un cartier sarac, ea devine sotia fiului familiei Kirimli, o familie instarita. Tatal ei rupe orice legatura cu ea, nefiind de acord cu aceasta casatorie.

Atunci cand Kevser isi pierde sotul, realizeaza ca este blocata intr-o casa mare si rece, alaturi de fiul ei de 5 ani, Yusuf, neavand unde sa plece. Intr-o zi, ea moare intr-un accident tragic iar micutul Yusuf, dornic de afectiune si dragoste, ramane intr-un conac plin de oameni rai si severi.

Mostenirea – sezonul 2 pe Happy Channel

Sezonul 2 incepe cu un episod emotionant in care fanii asteapta reuniunea dintre Seher si Yaman. In sezonul 2 vom vedea actori noi precum Beren Demirkaya si İpek Arkan.

Serialul Mostenirea are pe IMDb nota 6.5 din aproximativ 1.200 de recenzii. In Turcia, serialul se poate viziona pe Kanal 7.

Primul sezon a fost difuzat de Happy Channel din vara anului 2021, de luni pana vineri, de la ora 18:00, astfel incat nu ar fi exclus sa isi pastreze ora de difuzare inclusiv pentru sezonul 2. In prezent, de la ora 18:00 este difuzat un alt serial turcesc, Pasari ranite.

Voi ce parere aveti despre serialul Mostenirea? Doriti sa vizionati sezonul 2? Lasati un comentariu mai jos.

Update 17.05.2022: Sezonul 2 al serialului Mostenirea va fi difuzat de Happy Channel din 9 iunie, de la ora 18:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

  1. De ce nu dați 2 episoade deodată ca să înțelegem ceva? Mai multă reclamă, decât film👎 Păcat, filmul este de nota 10 👍

  2. De ce nu dați 2 episoade o dată? Mai multă reclamă, decât film ☹️ Serialul este de nota 10, păcat că pierdem vremea cu atâtea reclame 👎

  3. Serialul te captiveaza . Actorii sunt potriviti in roluri, fie positive sau negative. Sezonul doi e putin trenant . Oricum e interesant de urmarit. Felicitari.

  4. În Turcia s-a difuzat azi 25.05.2022 episodul 388, deci seria a 2-a are mai mult de 175 de eposoade. Se va încheia in 17.06.2022 difuzarea seriei nr.2 în Turcia.