Tronsmart Bang – boxa portabila party 60W
Tronsmart Bang este printre cele mai noi produse lansate de Tronsmart, aceasta este o boxa portabila ce poate fi utilizata atat in interior cat si in exterior iar in acest articol vom mentiona avantajele si dezavantajele produsului.

Tronsmart Bang este echipat cu doua difuzare si doua woofere iar datorita tehnologiei patentate SoundPulse, ofera un sunet superior altor modele si bass imbunatatit.
O alta tehnologie patentata, TuneConn, permite sincronizarea audio cu peste 100 de boxe pentru un adevarat concert audio.

In partea frontala – sus avem urmatoarele butoane si indicatoare disponibile (acestea sunt descrise in detaliu in manualul de utilizare primit cu acest produs):

  • LED-ul pentru NFC
  • buton pentru apeluri
  • butonul Mode (M) poate fi folosit pentru a schimba modurile de muzica dar si pentru a activa/dezactiva functia Voice Assistant
  • butoane +, – si play/pause; butonul play/pause poate fi folosit si pentru a raspunde/respinge apeluri
  • butonul Soundpulse EQ
  • butonul de pornire/oprire

Tronsmart Bang – boxa portabila party 60W

In ceea ce priveste porturile disponibile in spatele boxei, jos, avem urmatoarele porturi acoperite de o masca de cauciuc: USB Type-C, Reset, DC IN, AUX si TF-Card.

Tronsmart Bang are o banda LED in partea din fata care se modifica in functie de ritm. Echipamentul are un maner util pentru transport pe care sunt inscriptionate numele Tronsmart si sigla companiei.

Capacitatea bateriei este foarte mare, 10800 mAh, fapt permis de dimensiunea mare a echipamentului (dimensiunea este singurul dezavantaj gasit insa este destul de normala avand numarul de difuzare/woofere si capacitatea bateriei).

Acest dispozitiv poate fi folosit si ca powerbank pentru a incarca telefoane, tablete sau alte dispozitive. Incarcarea completa se face in 4.5 ore iar acumulatorul tine pana la 8 ore cu LED sau pana la 15 ore fara LED, considerand volumul de 50%.

Este rezistent la apa si praf IPX6. Echipamentul se vinde pe negru, suporta Bluetooth 5.0 iar puterea este 60W. Tronsmart Bang suporta conexiuni NFC si Voice Assistant.

Produsul se vinde impreuna cu un cablu de incarcare USB Type-C si cablu auxiliar. Pretul boxei portabile Tronsmart Bang este de aproape 600 de lei si poate fi achizitionat de pe magazine online precum Cel.ro, ITGalaxy sau Geekmall.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.