FilmBox Plus se va lansa in Romania
SPI International va lansa in Romania in august 2020 platforma de streaming numita FilmBox Plus, care va inlocui platforma FilmBox Live.

Aceasta noua platforma a celor de la SPI International va oferi filme si seriale TV dar si programe tematice. FilmBox Plus va functiona in stilul platformelor HBO GO si Netflix aceste platforme sunt deja disponibile la noi si au utilizatori fideli.

SPI doreste imbunatatirea continutului posturilor FilmBox prin filme si seriale noi dar si o grafica noua. Schimbarea de grafica ar urma sa se produca pentru prima data in Cehia si Slovacia, dupa aceea treptat si in restul tarilor unde SPI International detine canale TV.

Posturile FilmBox vor oferi fanilor sai produse inovatoare ce utilizeaza tehnologii noi. Pachetul grafic va fi mai dinamic si va promova mai bine continutul posturilor FilmBox. Rebranding-ul va fi atat video cat si audio. Atat in Slovacia cat si in Republica Ceha FilmBox este unul dintre cele mai urmarite posturi de filme.
Televiziunile FilmBox au peste 30 de milioane de abonati in intreaga lume. Posturile Filmbox sunt posturi cu plata (disponibile de regula in extraoptiuni). Schimbarea grafica se va produce din luna aprilie in cele doua tari.

FilmBox Plus se va lansa in Romania
SPI International este o companie media globala, postul FilmBox fiind cel mai cunoscut post al lor. SPI ofera si continut ultra HD. Posturile FilmBox sunt preluate de peste 1400 de operatori din intreaga lume. SPI International a cumparat recent postul Film 1 din Olanda.

SPI International are o experienta de peste 25 de ani in distribuirea filmelor si programelor televizate in intreaga lume. Televiziunile de filme FilmBox, FilmBox Family, Filmbox Premium, FightBox, Docubox s-au lansat in Romania in 2010-2011. Cel mai nou post al companiei SPI International lansat in Romania este TDC (Timeless Drama Channel – post tv dedicat iubitorilor de filme si seriale turcesti).

Posturile FilmBox s-au vazut prima data la UPC si Telekom (Dolce la vremea aceea). In prezent sunt la operatorii: Vodafone (UPC), Telekom, Focus Sat, Orange, IPTV INES si AKTA. Cel mai nou produs SPI International este TDC, acesta fiind lansat international in luna octombrie 2018. Este disponibil si in varianta HD.

FilmBox Plus se va lansa in Romania

Cele mai de succes seriale difuzate de TDC sunt 20 Minutes si Black Money. FilmBox Family difuzeaza filme si seriale de familie dar si desene animate. FilmBox Premium difuzeaza  filme premium si seriale. Printre filmele difuzate de FilmBox Premium se numara filme precum: Cercul, seria  Star Trek.

FightBox este un post ce difuzeaza sporturi precum box sau kickboxing. DocuBox este un post ce difuzeaza documentare premiate despre diferite culturi. SPI international are in portofoliul sau peste 40 de canale tv in intreaga lume.

Update 18.02.2021: FilmBox Plus a fost lansat astazi la nivel international, inclusiv in Romania; Gasiti aici mai multe informatii despre noua aplicatie Filmbox+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII